Follow us

Μπέτυ Μπαζιάνα | Η εμφάνισή της με το must have φόρεμα του καλοκαιριού στην Επίδαυρο

Η Μπέτυ Μπαζιάνα και ο Αλέξης Τσίπρας παρακολούθησαν την παράσταση "Μήδεια".

MissBloom TEAM
Μπέτυ Μπαζιάνα NDP Photo Agency

Είναι ένα από τα staples της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας, το οποίο ταιριάζει σε διάφορες περιστάσεις. Είναι διαχρονικό και συνώνυμο της κομψότητας, ενώ κάθε γυναίκα μπορεί να βρει το σχέδιο που της ταιριάζει. Ο λόγος για το λευκό φόρεμα, το hero item του καλοκαιρινού στιλ. Αφορμή για να θυμηθούμε ξανά τη στιλιστική αξία του είναι μία πρόσφατη εμφάνιση της Μπέτυς Μπαζιάνα.

Συγκεκριμένα, η Μπέτυ Μπαζιάνα και ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκαν στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου και παρακολούθησαν την πρεμιέρα της παράστασης "Μήδεια". Για την εν λόγω περίσταση, η Μπέτυ Μπαζιάνα επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ λευκό φόρεμα, το οποίο συνδύασε με flat δερμάτινα σανδάλια και εξίσου λευκή εσάρπα.

Εκτός από την αξία του λευκού φορέματος, η στιλιστική συμβουλή που αξίζει να κρατήσεις από την εν λόγω εμφάνιση είναι πως είναι σημαντικό να αποφύγεις τα ψηλοτάκουνα παπούτσια εάν βρεθείς σε κάποιον αρχαίο χώρο. Προτίμησε να φορέσεις flat σανδάλια ή εσπαντρίγιες, αφού δεν πρόκειται να προκαλέσουν φθορές στα αρχαία μάρμαρα.

Σε περίπτωση που ανανεώνεις την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σου, σίγουρα αξίζει να την εμπλουτίσεις με λευκά φορέματα. Οι νέες συλλογές των brands προσφέρουν μεγάλη ποικιλία από λευκά φορέματα σε διαφορετικά μήκη και στιλ, ώστε να επιλέξεις τα σχέδια που σου ταιριάζουν περισσότερο.

Η εμφάνιση της Μπέτυς Μπαζιάνα στην Επίδαυρο

Μπέτυ Μπαζιάνα | Η εμφάνισή της με το must have φόρεμα του καλοκαιριού στην Επίδαυρο
Μπέτυ Μπαζιάνα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ