Πέντε κομμάτια από τις ανδρικές συλλογές που θα σου φανούν πολύ χρήσιμα φέτος το καλοκαίρι

Οι αγορές που θα κάνουν τη διαφορά στο στιλ του καλοκαιριού.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ένας από τους που ο κόσμος της μόδας είναι τόσο αγαπητός από γυναίκες και άνδρες είναι πως δεν υπάρχουν κανόνες και η αντισυμβατική σκέψη είναι συχνά το κλειδί για να ανανεώσει κανείς το στιλ του. Ειδικά τα τελευταία χρόνια που η gender fluid μόδα γνωρίζει μεγάλη επιτυχία, μάς έχει κάνει να επισκεπτόμαστε πιο συχνά το section των καταστημάτων με τα ανδρικά ρούχα, αφού εκεί μπορούμε να ανακαλύψουμε πολλά κομμάτια που αξίζει να προσθέσουμε στη συλλογή μας.

Αυτή μάλιστα είναι μία τακτική που ακολουθούν και πολλοί διάσημοι στιλίστες όπως η ενδυματολόγος που επιμελείται τις εμφανίσεις της Hailey Bieber, Maeve Reily. Όπως έχει δηλώσει η ίδια σε συνέντευξη της "Συχνά για το ντύσιμο της Hailey Bieber αναζητώ ρούχα από τις ανδρικές συλλογές. Υπάρχουν τόσα πολλά cool brands, τα οποία δεν υπάρχουν στη γυναικεία μόδα”. Η δική της στιλιστική συμβουλή μάλιστα είναι πως αξίζει να επισκεπτόμαστε πάντα το ανδρικό section αφού εκεί μπορούμε να βρούμε πουκάμισα, μπλούζες, ακόμα και παντελόνια που ταιριάζουν με το στιλ μας.

Διαβάστε Επίσης

Ειδικά η περίοδος του καλοκαιριού είναι σίγουρα ιδανική για να πειραματιστείς περισσότερο με το στιλ σου και τα ανδρικά κομμάτια. Μπορείς να βρεις πουκάμισα και μπλούζες, τα οποία θα συνδυάσεις με τις φούστες ή τα σορτς σου. Αυτό που κάνει τα ανδρικά tops διαφορετικά είναι η loose γραμμή τους, αλλά και τα cool μοτίβα που μπορείς να βρεις. Εξίσου έξυπνες επιλογές είναι και τα αξεσουάρ όπως τα καπέλα ή ακόμα και τα κοσμήματα από τις ανδρικές συλλογές που είναι ιδανικά για εσένα που θέλεις να αποκτήσεις διαφορετικά σχέδια.

Εάν υπάρχει όμως μία στιλιστική συμβουλή που αξίζει να ακολουθήσεις πιστά όταν φοράς ανδρικά ρούχα είναι εκείνη της προσαρμοστικότητας. Κάθε φορά που επιλέγεις ένα ανδρικό πουκάμισο ή πανωφόρι όπως τα σακάκια χρειάζεται να τα προσαρμόζεις στη σιλουέτα σου. Η χρήση ζώνης για παράδειγμα, είναι μία πολύ καλή λύση ώστε να τονίσεις περισσότερο τη μέση σου.

Editor's Picks

Αλυσίδα Asos

Καπέλο με λογότυπο Tommy Hilfiger

Κοντομάνικη ζακέτα Bershka

Μπλούζα Zara

Καλοκαιρινό πουκάμισο με μοτίβο Relaxed Fit Η&Μ