Follow us

5 σύνολα της Hailey Bieber με τζιν που μπορείς να αντιγράψεις εύκολα με κομμάτια της ντουλάπας σου

Η Hailey Bieber θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις τα πιο φρέσκα #ootd.

Hailey Bieber Splash News / Ideal Image

Είναι μοντέλο, it girl και style icon αφού με τις εμφανίσεις της έχει καταφέρει να εμπνεύσει χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Ένας από τους λόγους που το στιλ της Hailey Bieber είναι τόσο επιτυχημένο είναι επειδή βασίζεται σε basic κομμάτια που οι περισσότερες γυναίκες έχουμε στη συλλογή μας. Για παράδειγμα, τρέφει μεγάλη αγάπη για τα blazers. Μόνο το 2021, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτησε τη Hailey Bieber με περισσότερα από 35 διαφορετικά blazers. Αγαπά επίσης τα τζιν παντελόνια, τις μίνι φούστες, τα ψηλόμεσα παντελόνια, τα ουδέτερα tops και τα sneakers. Συνεπώς δεν μοιάζει και τόσο δύσκολο να αντιγράψεις τα casual, καθημερινά σύνολα της, σωστά;

Για να σου το αποδείξουμε, συγκεντρώσαμε πέντε σύνολα της Hailey Bieber με πρωταγωνιστή το τζιν παντελόνι που μπορείς άνετα να αντιγράψεις αυτή την περίοδο.

Διαβάστε Επίσης

#1

Εάν θέλεις να φορέσεις το αγαπημένο τζιν σου σε κάποια βραδινή έξοδο την περίοδο της άνοιξης, αρκεί να το συνδυάσεις με ένα basic τοπ και blazer. Όσον αφορά στα παπούτσια, ένα ζευγάρι γόβες σε έντονο χρώμα είναι πάντα μία πολύ κομψή επιλογή.

Loading...

#2

Για μία casual και πολύ cool εμφάνιση, η Hailey Bieber προτιμά να συνδυάζει ένα τζιν σε loose γραμμή με basic t-shirts, oversized σακάκια και sneakers. Το σύνολο είναι κομψό, άνετο και ιδανικό για την καθημερινότητα.

Loading...

#3

Το μοντέλο αγαπά ιδιαίτερα και τις cropped ζακέτες που είναι μία από τις Y2K τάσεις που έχουν επανέρθει στην επικαιρότητα. Για να αντιγράψεις το look της, αρκεί να φορέσεις τις ζακέτες σου με ένα ψηλόμεσο τζιν και να ολοκληρώσεις το look με μία καμπαρντίνα.

Loading...

#4

Μπορεί η Hailey Bieber να επιλέγει συχνά ουδέτερες αποχρώσεις για τις εμφανίσεις της, ωστόσο έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία στα statement αξεσουάρ. Ένα από αυτά είναι οι pouch τσάντες σε έντονα χρώματα όπως το ανοιχτό πράσινο και μπλε. Ένα τέτοιο αξεσουάρ μπορεί να αναβαθμίσει χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία ένα σύνολο με πρωταγωνιστή το τζιν παντελόνι.

Loading...

#5

Ένας ακόμα άκρως ανοιξιάτικο συνδυασμός που αγαπά τα μοντέλο, αλλά και πολλά ακόμα style icons είναι το combo τζιν παντελόνι και δερμάτινο τζάκετ.

Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ