Η Μαρία Σάκκαρη όπως δεν την έχουμε συνηθίσει | Η βραδινή εμφάνιση με κοντό σορτσάκι

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια βρέθηκε στο Θέατρο Άλσος όπου και παρακολούθησε τη συναυλία της Άννας Βίσση.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Στο Θέατρο Άλσος απαθανάτισε o φωτογραφικός φακός τη Μαρία Σάκκαρη. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έκανε μία σπάνια βραδινή εμφάνιση για να απολαύσει από κοντά την Άννα Βίσση, την οποία ξεχωρίζει ως τραγουδίστρια και έχει παρακολουθήσει live και στο παρελθόν. Η Σάκκαρη, μάλιστα, δεν ήταν μόνη της, τη συνόδευε η μικρότερη αδελφή της, Αμάντα Σάκκαρη, η οποία ασχολείται με τον χορό και πολλοί έχουν σχολιάσει ότι μοιάζει με τη Μαρία. Και φυσικά, μάς χάρισε μία εμφάνιση έξω από τα συνηθισμένα της αθλητικά outfits.

Αλίκη Καραμανλή | Η εντυπωσιακή εμφάνιση με ολόλευκο, σατέν jumpsuit

Το look της Σάκκαρη με κοντό σορτς

Για την περίσταση, η Μαρία Σάκκαρη φόρεσε ένα μαύρο, κοντό σορτσάκι με one -shoulder μαύρο τοπ, ένας συνδυασμός που δημιουργούσε την αίσθηση του συνόλου ως μαύρο ολόσωμο σορτς. Το look ολοκλήρωσε μ' ένα ζευγάρι gladiator σανδάλια σε μαύρο χρώμα, ενώ κρατούσε μία λευκή hobo τσάντα Dior από την athleisure σειρά "Dior Vibe" για την καμπάνια της οποίας η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε ποζάρει στον φακό. Ένα relaxed σύνολο για βράδυ, όπως αυτό που επέλεξε η Σάκκαρη, είναι η ιδανική πρόταση για μία συναυλία ή μια χαλαρή έξοδο για το βράδυ, όπου η κομψότητα είναι πάνω απ' όλα θέμα λιτής αισθητικής κι άνεσης.

Παρόμοιο ύφος υιοθέτησε στο ντύσιμό της και η αδελφή της Αμάντα, που φορεσε ένα μαύρο κοντό σορτσάκι μ' ένα εμπριμέ πουκάμισο δεμένο στη μέση ως crop top. Το look της ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι φλατ σανδάλια με λουριά και μαύρο τσαντάκι ώμου. Βεβαίως, οι δυο αδελφές δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με την αγαπημένη τους τραγουδίστρια, στα παρασκήνια.