Follow us

Φέτος το καλοκαίρι θα επενδύσεις στα καπέλα | Τα πιο κομψά σχέδια για την παραλία και την πόλη

Το απαραίτητο αξεσουάρ του καλοκαιριού είναι τα καπέλα και εμείς βρήκαμε αυτά που δεν θα αποχωρίζεσαι.

Φέτος το καλοκαίρι θα επενδύσεις στα καπέλα | Τα πιο κομψά σχέδια για την παραλία και την πόλη Pixel Formula

Δεν είναι λίγες οι φορές που πήγες στην παραλία και ευχήθηκες να είχες μαζί σου ένα μεγάλο ψάθινο καπέλο. Φαντάζεσαι τον εαυτό σου με εκείνα τα επιβλητικά σχέδια που ξεχώριζαν πριν μερικά καλοκαίρια στους ινστγκραμικούς λογαριασμούς των πιο κομψών γυναικών. Στην πλειοψηφία τους έφεραν την υπογραφή του Γάλλου σχεδιαστή Simon Porte Jacquemus, του μαέστρου του ανεπιτήδευτου sexiness και της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας. Μεγάλα ψάθινα καπέλα στην παραλία, στους περιπάτους, στα σοκάκια των πιο hot καλοκαιρινών προορισμών (η Μύκονος και το Πόρτοφίνο πάντα θα έχουν την τιμητική τους στο feed μας), στην πόλη με υπέροχα εμπριμέ φορέματα αλλά και σε φωτογραφίες με ηλιοβασιλέματα και δροσερά ποτά. Όπου και αν κοιτάξεις αυτά τα καπέλα δίνουν το παρών και φέτος η επιθυμία να είχες ένα τέτοιο θα γίνει πραγματικότητα.

Loading...
Loading...

Τα καπέλα ως αξεσουάρ έχουν μεγάλη στιλιστική δυναμική ξεχωρίζοντας ανάμεσα στα πλήθη τις παρουσίες που τα επιλέγουν. Προσθέτουν κομψότητα και δυναμισμό στα καλοκαιρινά looks και δεν μιλάμε μόνο για εκείνα που αφορούν την παραλία. Τα καπέλα έχουν αναδειχθεί στα καλοκαιρινά αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπουν από καμία εκλεπτυσμένη γκαρνταρόμπα και εμείς σήμερα συγκεντρώσαμε τα σχέδια που δεν θα σταματήσεις να φοράς όλη τη σεζόν.

Loading...
Loading...

Τα καπέλα που αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου

Συνεχίζοντας να σκρολάρεις θα ανακαλύψεις μία ποικιλία με διάφορα ειδών καπέλα πέρα από τα κλασικά ψάθινα, που έχουν κερδίσει την ψήφο εμπιστοσύνης των fashionistas. Αποτελούν σχέδια με μεγάλη στιλιστική ευελιξία για να ολοκληρώσεις μαζί σου τόσο το street look της πόλης όσο και τα ανάλαφρα σύνολα του νησιού.

Φέτος θα επενδύσεις στα καπέλα και τα παρακάτω αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου, καθώς θα κάνουν update στο στιλ σου.

Loading...

Ριγέ raffia καπέλο, Pull & Bear

Καπέλο με πλεκτό σχέδιο και λεπτομέρεια μπορντούρα, Zara

Ασύμμετρο ψάθινο καπέλο, H&M

Ψάθινο μαύρο καπέλο, Mango

Raffia καπέλο με γεωμετρικό σχέδιο, Stradivarius

Ψάθινο καπέλο με λεπτομέρεια από φλουριά, BSB

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ