Follow us

8 stylish σύνολα που θα αναδείξουν τη μαυρισμένη επιδερμίδα

Οι πιο ανανεωμένες προτάσεις συνόλων για να αναδείξεις το μαύρισμα και το στιλ σου.

8 stylish σύνολα που θα αναδείξουν τη μαυρισμένη επιδερμίδα Pixel Formula

Μέχρι τώρα είμαστε σίγουρες πως θα έχεις απολαύσει τη θάλασσα και τον ήλιο στις παραλίες. Ίσως να είχες και την ευκαιρία να φύγεις από την πόλη και να χαλαρώσεις στις πλαζ κάποιου γραφικού νησιού. Σε κάθε περίπτωση ένα είναι σίγουρο, μέχρι σήμερα θα έχεις αποκτήσει την όψη μιας ηλιοκαμένης επιδερμίδας, το πολυπόθητο μαύρισμα. Σήμερα θα σου δείξουμε πως θα την αναδείξεις μέσα από το styling.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις πιο ανανεωμένες προτάσεις συνόλων, που έχουν αυτό το σκοπό. Πρόκειται για πρόσφατα outfits που δημιούργησαν οι πιο κομψές fashionistas των social media. Βασίστηκαν κυρίως σε basic κομμάτια, όπως φορέματα, φούστες, λινά ρούχα και two pieces. Έδωσαν την προσοχή τους κυρίως στα αξεσουάρ και τα χρώματα, που πρόσθεσαν πολλά στο εκάστοτε look. Τσάντες, φουλάρια, καπέλα και κοσμήματα έδωσαν πολυτέλεια και χαρακτήρα στα looks δημιουργώντας μία υπέροχη αντίθεση με το μαύρισμα τους.

Βέβαια, το μυστικό τους για αυτό κρύβεται στην επιλογή των hot αποχρώσεων τις σεζόν, το έντονο φούξια το πράσινο αλλά και πολλούς συνδυασμούς τους, τα οποία αναδεικνύουν με τον πιο chic τρόπο την ηλιοκαμένη επιδερμίδα. Το ίδιο μπορεί να επιτευχθεί και με το διαχρονικό λευκό αλλά και την αντίθεση του με το μαύρο.

Πάρε έμπνευση από τα παρακάτω καλοκαιρινά looks τους και ανάδειξε την μαυρισμένη επιδερμίδα σου.

Style Inspo | Τα σύνολα που θα αναδείξουν με τον πιο stylish τρόπο το φετινό μαύρισμα σου

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ