Follow us

Τα σανδάλια που δεν αποχωρίζεται η Σταματίνα Τσιμτσιλή στις διακοπές της

Έχουν προσιτή τιμή, είναι στιλιστικά ευέλικτα και πολύ άνετα, για αυτό και τα φοράει ασταμάτητα η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Από την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σου δεν πρέπει να λείπουν τα σανδάλια και πιο συγκεκριμένα εκείνα που μπορείς να φοράς με άνεση από το πρωί έως το βράδυ, στο σπίτι αλλά και την πόλη, στη παραλία και στις βόλτες στο νησί. Τα σανδάλια έχουν την τιμητική τους κάθε καλοκαιρινή σεζόν, αφού είναι τόσο δροσερά και άνετα που κάνουν πέρα όλα τα υπόλοιπα υποδήματα κατά τη διάρκεια των ζεστών μηνών. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι λάτρης τους και φέτος επένδυσε σε ένα συγκεκριμένο brand που φέρει την βραζιλιάνικη διάθεση και αισθητική στα σανδάλια του.

Τα Ipanema σανδάλια της Σταματίνας Τσιμτσιλή που χρειάζεσαι φέτος το καλοκαίρι

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μία από τις Ελληνίδες celebrities που συγκεντρώνει πάνω της τα βλέμματα με κάθε της στιλιστική επιλογή. Οι εμφανίσεις της στην μικρή οθόνη και το πλατό του ''Happy Day'' μοιράζουν στιλιστική έμπνευση για καθημερινά και επίσημα looks. Crochet φορέματα, statement κομμάτια και αξεσουάρ δίνουν το παρών στα outfits της. Σήμερα, ωστόσο, την προσοχή μας τράβηξε μία casual εμφάνισή της.

Ο λόγος για την παρακάτω ανάρτηση από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ποζάρει στη βεράντα της καθισμένη σε μια ιδιαίτερη καρέκλα φορώντας το τζιν σορτς της και ένα πορτοκαλί crop top με raffles. Η ίδια ολοκληρώνει το casual look της με γυαλιά ηλίου και τα σανδάλια που χρειάζεσαι στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σου. Ο λόγος για τα λευκά Ipanema slides, που θα δώσουν τον βραζιλιάνικο ρυθμό σε κάθε σου βήμα. Άνετα και ευέλικτα θα σε συνοδεύσουν στις φετινές διακοπές σου και τα casual chic looks σου.

Loading...

Μην ξεχνάς πως τα slides αποτελούν τάση και φέτος το καλοκαίρι και η πρόταση της Ipanema είναι η πιο άνετη. Το λευκό θα αναδείξει τη μαυρισμένη επιδερμίδα σου και θα μπορέσεις να το συνδυάσεις με τα beach looks σου και να τα φορέσεις στις βόλτες του Σαββατοκύριακου.

Τα σανδάλια που δεν αποχωρίζεται η Σταματίνα Τσιμτσιλή στις διακοπές της
Λευκά slides Ipanema, Adam's Shoes

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ