Follow us

Comfort & Style | Τα σανδάλια που θα θέλεις να φορέσεις φέτος

Εμπιστεύσου μας, βρήκαμε εκείνα που θα σου αλλάξουν τη γνώμη για τα σανδάλια.

Comfort & Style | Τα σανδάλια που θα θέλεις να φορέσεις φέτος Splash/Ideal Images

Στο γραφείο τα σανδάλια έχουν δώσει ήδη το παρών μέσα από μία ποικιλία σχεδίων και αισθητικών και η αλήθεια είναι πως μας έκαναν εντύπωση. Γιατί; Κατάφεραν να μας εντυπωσιάσουν με την κομψότητα τους και τον έντονο χαρακτήρα τους, που διαφέρει αρκετά από όσα είχαμε συνηθίσει. Στη μνήμη μας έχουμε μία πιο άχαρη εικόνα τους από τα εφηβικά μας χρόνια, ενώ κατά βάση τα επιλέγαμε στις εμφανίσεις μας στην παραλία. Τα πράγματα, όμως, έχουν αλλάξει και τώρα μπαίνουν στο στιλιστικό ραντάρ μας με τον πιο stylish τρόπο.

Βέβαια, και οι fashionistas στα social media μας έκαναν να τα δούμε διαφορετικά. Δεν είναι λίγες εκείνες που τα επιλέγουν κάθε χρόνο για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις τους. Τα συναντήσαμε με τα πιο κλασικά beachy looks αλλά και τα πιο ανανεωμένα city outfits. Συνδυασμένα με κάθε λογής ρούχο και αξεσουάρ, τα σανδάλια απέδειξαν πως αξίζουν μία θέση στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα μας και εμείς δεν μπορούμε να τους την αρνηθούμε.

Ξεχυθήκαμε, λοιπόν, στην αγορά για να βρούμε εκείνα τα σχέδια που θα αλλάξουν και τη δική σου γνώμη για τα σανδάλια. Παρακάτω συγκεντρώσαμε ανανεωμένα σχέδια των φλατ σανδαλιών με ιδιαίτερες λεπτομέρειες που θα ολοκληρώσουν τις φετινές εμφανίσεις σου. Για παράδειγμα, βρήκαμε εκείνα που φέρουν δερμάτινη υφή, για να ταιριάξεις με τα office looks σου αλλά και να αναβαθμίσεις τα σύνολα των διακοπών σου. Από την άλλη βρήκαμε την πιο κομψή εκδοχή των αρχαιοελληνικών σανδαλιών, που θα φορέσεις ακόμα και σε γάμο. Βέβαια, δεν λείπουν και τα κλασικά σχέδια με τις raffia λεπτομέρειες.

Loading...

Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις τα σανδάλια που θα αλλάξουν τον τρόπο που τα βλέπεις για να αποκτήσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα καλοκαιρινά σου looks. Ό,τι και αν ψάχνεις θα το βρεις παρακάτω και δεν θα χρειαστεί πλέον να θυσιάζεις την άνεση στο βωμό της κομψότητας.

Shop the stylish sandals

Σανδάλια με μυτερή μύτη, Haralas

Σανδάλια με μεταλλικές λεπτομέρειες, Ancient Greek Sandals

Lace up σανδάλια με raffia λεπτομέρεια στη σόλα, Envie Shoes

Δερμάτινα σανδάλια, Tsakiris Mallas

Σανδάλια με μεταλλική λεπτομέρεια, Kalogirou

Σανδάλια με σταυρωτά λουριά και τετραγωνισμένη μύτη, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ