Follow us

Η Δέσποινα Βανδή φόρεσε το παντελόνι - τάση της καλοκαιρινής σεζόν | Θα το φορέσεις και το φθινόπωρο

Δες το look που επέλεξε να δημιουργήσει για μία βραδιά στο θέατρο η Δέσποινα Βανδή.

Δέσποινα Βανδή Courtesy of Alpha

Η Δέσποινα Βανδή παρευρέθηκε σε εκδήλωση στο θέατρο Άλσος και κατάφερε να μαγνητίσει την προσοχή μας με τις στιλιστικές της επιλογές. Η ίδια υιοθέτησε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν, που ωστόσο θεωρείται κάπως αμφιλεγόμενη. Ο λόγος για το cargo παντελόνι της, που φόρεσε με τον πιο stylish τρόπο.

Η ίδια για τη βραδινή έξοδό της στο θέατρο προτίμησε να δημιουργήσει ένα casula chic look. Το cargo παντελόνι της στην χακί απόχρωση ξεχώρισε. Ψηλόμεσο με άνετη γραμμή και military αισθητική αποτελεί την ιδανική πρόταση για μία τέτοια περίσταση. Plus, είναι ένα διαφορετικό look που θα κερδίσει τις εντυπώσεις για όλους τους σωστούς λόγους. Η τραγουδίστρια το συνδύασε με αμάνικο top σε σκούρα γκρι απόχρωση, που του έδωσε μία edgy πινελιά. Η Δέσποινα Βανδή ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με statement αξεσουάρ, που κέντρισαν εξίσου την προσοχή μας. Η crossbody καπιτονέ τσάντα σε γαλάζια απόχρωση με chunky χρυσή αλυσίδα σε συνδυασμό με το πράσινο κολιέ της έδωσαν πινελιές χρώματος στο outfit της. Τα ankle μποτάκια από nude καστόρι ήταν τα παπούτσια της επιλογής της, που συνδυάστηκαν με την ταμπά ζώνη της με πολυτελές μονόγραμμα.

Η Δέσποινα Βανδή φόρεσε το παντελόνι - τάση της καλοκαιρινής σεζόν | Θα το φορέσεις και το φθινόπωρο

Τα cargo παντελόνια αποτελούν τάση | Λίγα λόγια για το hot trend της σεζόν που θα φορέσεις και το φθινόπωρο

Πρόκειται για αμφιλεγόμενα παντελόνια, που κατά καιρούς μεσουρανούν στις τάσεις και είτε τα είχες αγαπήσει είτε μισήσει λόγω του έντονου στιλιστικού χαρακτήρα τους. Έχουν συνδεθεί με το σαφάρι στιλ και την pop κουλτούρα των 00s. Θα τα δεις να αναφέρονται και ως στρατιωτικά παντελόνια. Φέρουν δύο πλαϊνές τσέπες στο ύψος των μηρών και κυκλοφορούν κυρίως σε nude αποχρώσεις αλλά και το κλασικό military χακί. Φέτος επέστρεψαν στα trends έχοντας κερδίσει υψηλές θέσεις. Αυτό βέβαια οφείλεται στις απανταχού fashionistas, οι οποίες τον τελευταίο καιρό εμφανίζονται ολοένα και περισσότερο με τα cargo pants. Τα συνδυάζουν με casual κομμάτια αλλά και με fancy, αποδεικνύοντας πως είναι ένα ευέλικτο ρούχο, που θα δώσει πολλούς στιλιστικούς πόντους στα outfits σου. Τέλος, έχουν τέτοια στιλιστική ευελιξία, που θα τα φορέσεις και το φθινόπωρο.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ