Follow us

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε το μεγαλύτερο trend στις φούστες

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημιούργησε το πιο καλοκαιρινό σύνολο με πρωταγωνιστή τα skorts.

σταματινα τσιτμτσιλη NDP

Όταν η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο είναι δύσκολο να διατηρήσεις το στιλ και την κομψότητα σου. Απευθείας επιλέγεις ό,τι πιο άνετο έχει η γκαρνταρόμπα σου. Σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να αφαιρεί στιλιστικούς πόντους από την εμφάνιση σου. Σε αυτό το πρόβλημα μπορεί να βάλει τέλος το πρόσφατο look της Σταματίνας Τσιμτσιλή με ένα hot fashion item της σεζόν, που είναι πολύ άνετο και πάνω από όλα κομψό.

Η φούστα - σορτς κέρδισε και την Σταματίνα Τσιμτσιλή | Το look που θα θες να αναδημιουργήσεις άμεσα

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Σταματίνα Τσιμτσιλή μπήκε στο στιλιστικό ραντάρ μας. Η ίδια δημιουργεί σύνολα που χαρίζουν έμπνευση και το στιλ της είναι μία μείξη διαχρονικών κομματιών με τάσεις και μία αδιαμφισβήτητη θηλυκότητα. Αυτή την φορά κέντρισε το ενδιαφέρον μας φορώντας το πιο άνετο trend της σεζόν, που εμπιστεύονται για άψογες εμφανίσεις οι fashionistas.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας και για την πρωινή βόλτα της επέλεξε να δημιουργήσει ένα casual chic σύνολο, που αξίζει την προσοχή σου. Η παρουσιάστρια επέλεξε ένα oversized λευκό πουκάμισο, ένα staple της γυναικείας γκαρνταρόμπας, που φοριέται κάθε σεζόν ανεξάρτητα από την εποχή και τις τάσεις. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το συνδύασε μοναδικά με ένα εμπριμέ skort, μια μίνι φούστα που φέρει ένα άνετο σορτς. Το σχέδιο που επέλεξε εκείνη έχει κρουαζέ σχέδιο και δένει σαν παρεό μπροστά. Οι μίνι φούστες - σορτς αποτελούν μεγάλη τάση της σεζόν και συνδυάζουν την άνεση του σορτς με τη θηλυκότητα της φούστας. Περισσότερα για αυτή την τάση θα διαβάσεις εδώ.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε το μεγαλύτερο trend στις φούστες

Η ίδια ολοκλήρωσε το look της με μαύρα κλασικά γυαλιά ηλίου, nude αρχαιοελληνικά σανδάλια, μία διαχρονική επιλογή στα καλοκαιρινά υποδήματα και την αγαπημένη της tote τσάντα. Πρόκειται για την Book tote του οίκου Dior από καμβά, που έχει γίνει ανάρπαστη τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει και τη μίνι εκδοχή της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ