Follow us

Οι πιο ανανεωμένοι τρόποι για να φορέσεις το πουκάμισο φέτος το καλοκαίρι

Τα looks που θα δώσουν νέα πνοή στο κλασικό staple της γυναικείας γκαρνταρόμπας.

Πώς θα φορέσεις το πουκάμισο φέτος το καλοκαίρι Pixel Formula

Το πουκάμισο υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει πάντα σε μια γυναικεία ντουλάπα. Είναι ένα κομμάτι που συνοδεύει κάθε γυναίκα στη ζωή της, καθώς αποτελεί το πιο basic ρούχο της γκαρνταρόμπας αλλά και το πιο ευέλικτο ταυτόχρονα. Ανάμεσα στις κρεμάστρες και τα ράφια, η κάθε μία έχει πολλές εκδοχές, από το κλασικό λευκό έως το αγαπημένο ριγέ των Παριζιάνων και το φούξια, που αποτελεί τάση φέτος την καλοκαιρινή σεζόν.

Το πουκάμισο μπορεί να ταιριάξει ιδανικά με ένα casual outfit, office ή glam look ακόμα με ένα beach outfit. Μάλιστα, είναι ένα από τα λίγα ρούχα που δεν έχουν το ταμπελάκι κάποιας εποχής: Δεν είναι αποκλειστικά χειμωνιάτικο και σίγουρα δεν ανήκει μόνο στο καλοκαίρι. Το συγκεκριμένο fashion item δεν βγαίνει ποτέ από τη μόδα, φιγουράροντας πάντα ανάμεσα στις τάσεις, ενώ αποτελεί το key item των fashion lovers. Σήμερα, όμως, θα επικεντρωθούμε στις στιλιστικές ικανότητες του για να φορεθεί με τους πιο ανανεωμένους τρόπους φέτος το καλοκαίρι.

Οι fashionistas μέσα από τις πρόσφατες αναρτήσεις τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram μας έχουν προσφέρει νέες προτάσεις και ιδέες για να φορέσουμε το πουκάμισο αυτή τη σεζόν σε ποικίλες και διαφορετικές περιστάσεις. Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις τα looks τους με πρωταγωνιστή το πουκάμισο.

Style Inspo | Πώς θα φορέσεις το πουκάμισο με τους πιο updated τρόπους

-Πάνω από ένα φόρεμα.

Loading...

-Με ένα athleisure look.

Loading...

-Με tailored βερμούδα.

Loading...

-Πάνω από το μπικίνι.

Loading...

-Με σορτς και cropped top.

Loading...

-Με λευκό παντελόνι.

Loading...

-Με μία loose casual παντελόνα.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ