Follow us

Δεν ξέρεις τι μαγιό να φορέσεις; Αυτές είναι οι 4 πιο δυνατές τάσεις φέτος

Σε αυτά τα 4 μαγιό αξίζει να επενδύσεις στις φετινές καλοκαιρινές εκπτωσεις

Μαγιό | 6 trends που έρχονται απευθείας από την παραλια iStock

Οι εκπτώσεις είναι και επίσημα εδώ με τα αγαπημένα μας fashion brands να ρίχνουν κατακόρυφα τις τιμές τους στα must have της σεζόν. Με λίγα λόγια είναι η κατάλληλη στιγμή για μία στιλιστική ανανέωση. Προτού, ωστόσο, ξεχυθούμε στα μαγαζιά, τόσο στα φυσικά καταστήματα όσο και στα διαδικτυακά, πρέπει να συμβουλευτούμε τις fashion insiders για όσα επικρατούν στο street style και τις τάσεις. Πιο συγκεκριμένα, σήμερα θα σου παρουσιάσουμε τα 4 επικρατέστερα trends στον πρωταγωνιστή της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας, το μαγιό.

Αν ακόμη δεν έχεις αποφασίσει ποιο είναι το ιδανικό για να προσθέσεις στη συλλογή σου, εκείνο που θα ανανεώσει τα beach looks σου, τότε συνέχισε να διαβάζεις για να ανακαλύψεις τα πιο hot σχέδια

Summer Trends | Σε αυτά τα 4 μαγιό αξίζει να επενδύσεις στις φετινές καλοκαιρινές εκπτώσεις

Ξεκινάμε με τη μεγαλύτερη τάση της σεζόν το ανάποδο μπικίνι. Πέρσι είχε κάνει την εμφάνιση του στα beach looks των celebrities, όπως Hailey Bieber, Kendall Jenner και Dua Lipa, φέτος βρίσκεται παντού. Είναι ένα ευέλικτο σχέδιο που μπορείς να δέσεις όπως εσύ προτιμάς ανανεώνοντας κάθε φορά το look σου.

Loading...

Με βαθειά vintage διάθεση τα μαγιό με λεοπάρ print έχουν κατακλύσει τα social media. Μπικίνι και ολόσωμα, το συγκεκριμένο animal print δίνει το παρών και το κάνει με πολύ στιλ.

Loading...

Ένα από τα πιο διαχρονικά μαγιό, το μαύρο ολόσωμο, φαίνεται πως κερδίζει με κάθε ανάρτηση περισσότερο έδαφος στις φετινές τάσεις της σεζόν. Είναι ένα άκρως κολακευτικό σχέδιο, που δεν θα μετανιώσεις ποτέ για την αγορά του. Plus, θα μπορείς να το φορέσεις και ως τοπ με την αγαπημένη σου φούστα, παντελόνα και σορτς στις εμφανίσεις μετά την παραλία.

Loading...

Τέλος, άλλη μία ρετρό τάση μας απασχολεί φέτος. Τα balconette τοπ συνδυασμένα με εμπριμέ μοτίβα προσθέτουν χαρακτήρα στα φετινά beach looks.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ