8 καλοκαιρινά fashion items που χρειάζεσαι για άψογες εμφανίσεις στο γραφείο

Δημιούργησε την πιο chic καλοκαιρινή office γκαρνταρόμπα.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η ζέστη δεν πρόκειται να υποχωρήσει σύντομα για αυτό και πρέπει να βρούμε τρόπους να επιβιώσουμε στιλιστικά με τον πιο κομψό τρόπο. Σήμερα συγκεντρώσαμε τα 8 βασικά κομμάτια που πληρούν όλες τις στιλιστικές ανάγκες του καλοκαιρινού ντυσίματος του γραφείου. Εμπιστεύσου αυτά τα fashion items για άψογες office εμφανίσεις.

Style & Comfort | Δημιούργησε την πιο chic καλοκαιρινή office γκαρνταρόμπα

Μίντι μπεζ φούστα | Μία φούστα σε μίντι μήκος θα γίνει η go - to επιλογή σου στο ντύσιμο του γραφείου. Έχει το πιο κολακευτικό μήκος και η ουδέτερη απόχρωση της προσφέρει μεγάλη στιλιστική ευελιξία για να τη συνδυάσεις με αμέτρητα κομμάτια της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας σου.

Λευκό πουκάμισο | Τι παραπάνω μπορούμε να πούμε για ένα από τα πιο βασικά κομμάτια κάθε γκαρνταρόμπας. Μπορείς να το εμπιστευτείς για άψογες εμφανίσεις.

Wide leg παντελόνα | Τα αυστηρά, στενά παντελόνια του office style αντικαθίστανται με τις άνετες και ίσως πιο κολακευτικές παντελόνες.

Tank Top | Το τοπ passpartout που δεν θα σταματάς να φοράς όλο το καλοκαίρι Ευέλικτο, κομψό και πάντα έτοιμο να σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε έξοδο σου.

Λινό Blazer | Ένα λινό blazer θα σου λύσει τα χέρια εκείνες τις ημέρες που στο γραφείο ο κλισματισμός έχει σχεδόν μηδενίσει τη θερμοκρασία. Αποτελεί ένα διαχρονικό κομμάτι που αποπνέει πολυτέλεια και δυναμισμό και σίγουρα αξίζει μία θέση στο office look σου.

Shirt Dress | Από τα πιο κομψά φορέματα είναι το shirt dress. Συνδυάζει τον αυστηρό σοφιστικέ χαρακτήρα του πουκαμίσου με τη θηλυκότητα του φορέματος είναι το κομμάτι, που δεν θα μετανιώσεις ποτέ για την αγορά του.

Ανοιχτά καλοκαιρινά παπούτσια | Μπορείς ακόμα και στις επαγγελματικές σου εμφανίσεις να φορέσεις ανοιχτά παπούτσια, αρκεί να πληρούν όλες τις στιλιστικές προϋποθέσεις. Για άνεση και στιλ επέλεξε δερμάτινα σανδάλια, block heels και slingbacks.

Tailored σορτς | Τέλος, τα tailored σορτς, που το μήκος τους τελειώνει λίγο πριν το γόνατο, είναι η απάντηση στη ζέστη και την ανάγκη για άνεση και κομψότητα. Αποτελούν την πιο ευέλικτη και stylish εκδοχή του ''καυτού'' σορτς για να μην στερηθείς τίποτα.