Follow us

Τι να μην φορέσεις σε έναν γάμο ως καλεσμένη

Ένας στιλιστικός οδηγός για να κάνεις άψογες εμφανίσεις.

Τι να μην φορέσεις σε έναν γάμο ως καλεσμένη Pixel Formula

Διανύουμε την περίοδο των γάμων και όλες μας έχουμε στα χέρια μας κάποια πρόσκληση. Ως καλεσμένη σε τέτοια χαρούμενα events, πρέπει να δημιουργήσουμε σύνολα που ανταποκρίνονται στον dress code τους. Μέχρι σήμερα έχουμε κάνει λόγο για τα κατάλληλα looks, τα must have κομμάτια και τα glamourous αξεσουάρ, που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη ως καλεσμένη σε γάμο. Σήμερα, όμως, θα μιλήσουμε για τα στιλιστικά ατοπήματα, που πρέπει να αποφύγει στο εν λόγω ντύσιμο. Πιο συγκεκριμένα, ποια looks, χρώματα και παπούτσια είναι καλύτερο να αποφύγεις ώστε να δημιουργήσεις μία άψογη εμφάνιση.

Όλα τα στιλιστικά ''Don'ts'' του dress code για εσένα που είσαι καλεσμένη σε γάμο

Styling Rule No. 1 | Μην φορέσεις λευκό

Ίσως να είναι ο πιο βασικός στιλιστικός κανόνας του dress code των γάμων: Το λευκό για εκείνη την ημέρα ανήκει αποκλειστικά στην νύφη και για αυτό θα πρέπει να το φοράει μόνο εκείνη. Καλύτερο είναι το αποφύγεις σε όλη την εμφάνιση σου, από τα αξεσουάρ και τα ρούχα έως τα υποδήματα. Άλλωστε, εσύ μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε τόσα άλλα χρώματα. Ιδανικά θα μπορούσες να φορέσεις τις hot αποχρώσεις της σεζόν, το φούξια, το πράσινο και το πορτοκαλί.

Loading...

Styling Rule No. 2 | Απόφυγε την παγιέτα

Μερικές φορές το party look μπερδεύεται με το επίσημο και η εμφάνιση κάπου χάνει. Πρέπει να γνωρίζεις πως η λάμψη, το glamour και η παγιέτα ανήκουν στις βραδινές εξόδους και όχι στις επίσημες εμφανίσεις. Ως καλεσμένη σε γάμο έχεις την ευκαιρία να επιλέξεις διαφορετικές υφές δημιουργώντας τα ανάλογα σοφιστικέ looks.

Loading...

Styling Rule No. 3 | Επίλεξε με προσοχή τα παπούτσια σου

Τα ψηλοτάκουνα από τη φύση τους δεν αποτελούν την πιο άνετη επιλογή παπουτσιών. Ωστόσο, ανάμεσα τους υπάρχουν και τα πιο άνετα και ευκολοφόρετα παπούτσια. Όσον αφορά τους γάμους, που διαρκούν πάρα πολλές ώρες, καλό είναι να επενδύσεις σε αυτά. Μεσαίο ύψος, σταθερό φαρδύ τακούνι και lace up σχέδιο είναι χαρακτηριστικά που θα κρατήσουν το πόδι σου άνετο όλο βράδυ και θα δώσουν χάρη στο βήμα σου.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ