Follow us

10 κομμάτια από τις εκπτώσεις της Stradivarius που κερδίζουν την ψήφο εμπιστοσύνης των fashion editors

Ξεχωρίσαμε τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν από την καλοκαιρινή συλλογή της Stradivarius.

10 κομμάτια από τις εκπτώσεις της Stradivarius που κερδίζουν την ψήφο εμπιστοσύνης των fashion editors Pixel Formula

Είσαι έτοιμη για τις διακοπές σου; Ξεκίνησες ήδη το πακετάρισμα της βαλίτσας σου; Είτε έχεις απαντήσει ''ναι'' είτε ''όχι'', πρέπει να σε ενημερώσουμε πως έχουμε το last minute call με τα απαραίτητα κομμάτια τόσο για τα looks των διακοπών σου όσο και για το καλοκαιρινό ντύσιμο στην πόλη. Άλλωστε, οι εκπτώσεις είναι και επίσημα εδώ, έτσι ώστε να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας με τα απαραίτητα της σεζόν. Ξεχυθήκαμε έτσι στην αγορά και εντοπίσαμε στη Stradivarius όσα χρειαζόμαστε για να κάνουμε update στο summer look. Πηγαίνοντας από e-shop σε e-shop και από κατηγορία σε υποκατηγορία, καταλήξαμε στη Stradivarius, όπου τα must have σύμφωνα με τις τάσεις και το street style, βρίσκονται σε super τιμές προσφοράς.

Loading...

Οι εκπτώσεις είναι γεγονός και αυτά τα fashion items της Stradivarius αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου

Στις διακοπές σου αλλά και το στιλ της πόλης χρειάζεσαι πάνω από όλα ανάλαφρα υφάσματα, loose σιλουέτες και πολύ χρώμα. Στην καλοκαιρινή συλλογή της Stradivarius βρήκαμε την άνετη tailored παντελόνα, που θα κάνει το ντύσιμο του γραφείου αβίαστα chic και πολύ δροσερό. Ακόμα ανακαλύψαμε την ανανεωμένη εκδοχή του λευκού πουκαμίσου, την cropped που θα φορέσεις με πολλά διαφορετικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου. Ακόμα, για όλες τις ώρες της ημέρας χρειάζεσαι ένα εμπριμέ κολακευτικό φόρεμα, που με τα ανάλογα αξεσουάρ θα προσαρμόζεται στις ποικίλες περιστάσεις του προγράμματος σου.

Loading...

Δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι tredy προτάσεις. Η μίνι φούστα είναι απαραίτητη και για αυτό δίνει το παρών στα φετινά looks των πιο ανανεωμένων fashionistas. Βρήκαμε στη Stradivarius την ιδανική επιλογή, όπως επίσης και το πιο stylish bustier top. Οι κορσέδες είναι το τοπ της σεζόν και η Stradivarius έχει την κατάλληλη πρόταση. Τέλος, τα super trendy clogs είναι εξίσου ένα must have που χρειάζεσαι και θα το βρεις παρακάτω.

Tailored wide leg παντελόνα, Stradivarius

Δερμάτινη τσάντα χιαστί με κρόσσια και αλυσίδα, Stradivarius

Bustier top, Stradivarius

Κοντό πουκάμισο από ποπλίνα, Stradivarius

Ριγέ blazer, Stradivarius

Μίνι εμπριμέ φούστα, Stradivarius

Πράσινο μπικίνι με ριμπ ύφανση (τοπ και σλιπ), Stradivarius

Ριγέ μπικίνι (τοπ και σλιπ), Stradivarius

Μακρύ εμπριμέ φόρεμα halter, Stradivarius

Clogs με τακούνι με ξύλινο εφέ και τρουκ, Stradivarius

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ