Το Lynne φόρεμα της Αφροδίτης Λιάντου αξίζει μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου

Εάν έψαχνες το πιο ευέλικτο καλοκαιρινό φόρεμα, το έχει ήδη βρει η Αφροδίτη Λιάντου (και έχει super έκπτωση).

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Τα φορέματα είναι σαν τα παπούτσια, ποτέ δεν μπορείς να έχεις αρκετά. Στην γκαρνταρόμπα μας θα βρεις αμέτρητα σχέδια, τα οποία προορίζονται για διαφορετικές περιστάσεις. Υπάρχει το ιδανικό φόρεμα για τη βραδινή έξοδο για χορό και ένα άλλο για φαγητό. Θα βρεις ακόμη φορέματα για τις casual περιστάσεις αλλά και για το γραφείο, ενώ υπάρχει και εκείνο που φοράμε στη θάλασσα αναβαθμίζοντας κάθε απλό beach look. Στόχος μας όμως είναι να βρούμε ένα φόρεμα με τέτοια μεγάλη στιλιστική ευελιξία, που να μπορεί με το κατάλληλο styling να το φορέσεις σε κάθε περίσταση. Από ό,τι φαίνεται το φόρεμα αυτό το βρήκε η Αφροδίτη Λιάντου, η πρωταγωνίστρια της ελληνικής σειράς ''Γη της ελιάς'' και θα το ανακαλύψεις παρακάτω.

Ένα φόρεμα για αμέτρητες περιστάσεις | Το Lynne φόρεμα της Αφροδίτης Λιάντου που θα φορέσουμε όσο κανένα άλλο

Η Αφροδίτη Λιάντου δεν είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, καθώς κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή. Ωστόσο, μερικές φορές δημοσιεύει κάποιες από τις αγαπημένες της φωτογραφίες. Ανάμεσα στις πιο πρόσφατες εμείς ξεχωρίσαμε την παρακάτω ανάρτηση, η οποία αξίζει την προσοχή σου. Ο λόγος; Η ενδυματολογική της επιλογή είναι ένας στιλιστικός θησαυρός.

Η Αφροδίτη Λιάντου στην παρακάτω φωτογραφία επέλεξε να φορέσει ένα κομμάτι από την καλοκαιρινή συλλογή της Lynne. Πρόκειται για ένα ευέλικτο αέρινο φόρεμα. Φέρει φλοράλ μοτίβο και nude αποχρώσεις αναδεικνύοντας τη μαυρισμένη επιδερμίδα. Έχει μάξι μήκος, τιράντες, ''V'' λαιμόκοψη και μία λεπτομέρεια με raffles κάτω από το στήθος που τονίζει τη μέση. Ξεχωρίσαμε το συγκεκριμένο φόρεμα γιατί ανάλογα με τα αξεσουάρ που θα προσθέσεις, θα μπορέσεις να το φορέσεις σε πολλές και διαφορετικές περιστάσεις. Είναι διαχρονικό, κολακευτικό και δεν θα σταματήσεις να το φοράς τόσο φέτος το καλοκαίρι όσο και τις επόμενες σεζόν.

Αμάνικο μάξι φόρεμα εμπριμέ, λεπτομέρεια βολάν, δέσιμο στις τιράντες, Lynne