Follow us

Πώς θα φορέσεις στο νησί το τζιν σορτς σου | Η Χριστίνα Μπόμπα έκανε τον πιο updated style combo

Έχεις ήδη τα κομμάτια του look της στην γκαρνταρόμπα σου και ήρθε η ώρα να τα συνδυάσεις.

Τα σανδάλια που θα φορέσεις από την πόλη έως τις διακοπές είναι αυτά της Χριστίνας Μπόμπα Instagram @chrismpo

Η Χριστίνα Μπόμπα αυτή την περίοδο απολαμβάνει ένα διάλειμμα από την καθημερινότητά της στο νησί των ανέμων. Η ίδια έχει δημοσιεύσει αρκετά στιγμιότυπα και φωτογραφίες από εκεί ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους. Ανάμεσα, όμως, στα καλοκαιρινά posts της εμείς ξεχωρίσαμε μία ανάρτηση που θα σου δώσει στιλιστική έμπνευση για τις επόμενες εμφανίσεις σου. Η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε ένα staple του summer look και του έδωσε νέα πνοή μέσα από τον στιλιστικό συνδυασμό της. Ο λόγος για το κλασικό τζιν σορτς, που δεν λείπει από καμία βαλίτσα των διακοπών. Φέτος θα το φορέσεις με τον πιο ανανεωμένο τρόπο ακολουθώντας το παράδειγμα της Χριστίνας Μπόμπα.

Loading...

Style Inspo | Πώς θα κάνεις update στο κλασικό τζιν σορτς σύμφωνα με την Χριστίνα Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία και εμείς απευθείας προσέξαμε το look της. Η ίδια φόρεσε το τζιν σορτς της με ένα υπέροχο copped top. Το μπλουζάκι της είναι λευκό, φέρει off - shoulders σχέδιο και ογκώδη μανίκια προσθέτοντας μία ρομαντική και ανέμελη πινελιά στο outfit της. Η ίδια έδωσε πολύ προσοχή στα αξεσουάρ, τα οποία κατάφεραν να αναβαθμίσουν ένα απλό look με πρωταγωνιστή το συγκεκριμένο σορτς. Τι πρόσθεσε, λοιπόν, η Χριστίνα Μπόμπα για να το καταφέρει; Για αρχή ένα μαντήλι στα μαλλιά, δεμένο ομοιόμορφα για να τα κρατάει στη θέση τους. Ένα σατινέ εμπριμέ μαντήλι μπορεί να δώσει χαρακτήρα ακόμα και στο πιο απλό look, και αυτό έκανε στο outfit της Χριστίνας Μπόμπα.

Loading...

Όπως θα δεις τα διαχρονικά aviator γυαλιά ηλίου είναι η κατάλληλη επιλογή για κάθε πρωινό καλοκαιρινό look, ενώ τα φλατ δερμάτινα σανδάλια προσθέτουν πολυτέλεια και περισσότερο στιλ από τα κλασικά σχέδια. Επίσης, το crossbody καπιτονέ τσαντάκι της σε μπλε απόχρωση ήταν εξίσου ενδιαφέρον, ενώ δεν λείπουν και τα αγαπημένα της κοσμήματα.

Εμπιστεύσου τον στιλιστικό συνδυασμό της Χριστίνας Μπόμπα και αναβάθμισε το καλοκαιρινό σου στιλ στις φετινές διακοπές σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ