Follow us

Οι 3 hot τάσεις στα εσώρουχα που θα φορέσουμε όλες μας αυτή την χρονιά

Ήρθε η ώρα να επενδύσεις στα εσώρουχα ανανεώνοντας το συρτάρι τους με τις φετινές τάσεις της σεζόν.

Βρήκαμε τα εσώρουχα που θα θες να φοράς κάθε μέρα iStock

Κάθε μέρα αφιερώνεις πολύ χρόνο στο ντύσιμό σου. Αναζητάς τα κατάλληλα ρούχα, δοκιμάζεις πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς, προσθέτεις και αφαιρείς αξεσουάρ, ψάχνεις νέα outfits... και η προετοιμασία δεν σταματάει εδώ. Παρ' όλα αυτά, μια κατηγορία στην εμφάνισή σου παραμελείται και δεν της δίνεις την ίδια προσοχή με το υπόλοιπο look σου. Ο λόγος για τα εσώρουχα, που μένουν διακριτικά κάτω από τα ρούχα σου προσφέροντας στήριξη και άνεση. Αυτά τα κομμάτια αποτελούν μέρος του look σου ακριβώς, όπως το παντελόνι και το τοπ σου.

Σκέψου το εξής: Δεν είναι υπέροχο να έχεις την ίδια αυτοπεποίθηση που νιώθεις για το σύνολό σου με αυτή που αφορά τα εσώρουχα σου; Τα τελευταία είναι η βάση του outfit, πάνω στην οποία το χτίζεις. Αν είναι αυτή stylish, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι αξιοζήλευτο και υπόλοιπο μέρος της εμφάνισής σου. Για αυτό, λοιπόν, και αξίζουν την ίδια προσοχή με τα υπόλοιπα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου. Ήρθε η ώρα να επενδύσεις στα εσώρουχα ανανεώνοντας το συρτάρι τους με τις φετινές τάσεις της σεζόν, που θα τονώσουν τη διάθεση σου.

Οι hot τάσεις της σεζόν στα εσώρουχα που θα φορέσουμε φέτος

Comfort | Η άνεση είναι απαραίτητη

Η άνεση είναι απαραίτητη για αυτό και είναι σημαντικό να έχουμε κομμάτια που προσφέρουν στήριξη, ελευθερία κίνησης και επιτρέπουν στο δέρμα μας να αναπνεύσει. Τέτοια εσώρουχα είναι τα seamless που φοριούνται διακριτικά κάτω από τα ρούχα μας και ανταποκρίνονται πλήρως στις καθημερινές και στιλιστικές ανάγκες μας. Είναι απαλά στο άγγιγμα και δίνουν μια προσιτή πολυτέλεια στην καθημερινότητά μας.

Loading...

Bodysuits | Τα κορμάκια είναι τα κομμάτια passpartout του ντυσίματος

Τα κορμάκια αντικαθιστούν τα σουτιέν και πολλές φορές ακόμη και τα σλιπ, ενώ μπορούν να φορεθούν ως τοπ. Επίσης, κατά τη διάρκεια των κρύων μηνών, που πλησιάζουν, θα σου προσφέρουν στήριξη τονίζοντας τη σιλουέτα σου αλλά και πολλή ζεστασιά.

Loading...

Retro Details | Ψηλόμεσ σλιπ, bustiers bralettes και έντονη δαντέλα

Τέλος, η θηλυκή δαντέλα και οι ρετρό σιλουέτες είναι οι μικρές πινελιές που αναβαθμίζουν τα κλασικά εσώρουχα δίνοντας τους στιλ και χαρακτήρα. Θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση και τη σαγήνευση σου, για αυτό σίγουρα αξίζουν την επένδυση.

Loading...

Shop the trends

Σετ εσωρούχων (σουτιέν κα σλιπ), Sugarfree

Bodysuit με λεπτομέρεια από διαφάνεια, Tezenis

Βαμβακερό σετ εσωρούχων (σουτιέν κα σλιπ), Yamamay

Σετ εσωρούχων από μετάξι και δαντέλα (σουτιέν κα σλιπ), Intimissimi

Σετ εσωρούχων από δαντέλα (σουτιέν κα σλιπ), Lunasplendida

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ