Follow us

Πώς μπορείς να φορέσεις το ολόσωμο μαγιό στην πόλη; Οι fashion experts προτείνουν

Έξι διαφορετικοί τρόποι για να φορέσεις το ολόσωμο μαγιό σου.

magio iStock

Ένα από τα στοιχεία που κάνουν τις γυναίκες με στιλ να ξεχωρίζουν με τους συνδυασμούς που δημιουργούν είναι πως σκέφτονται διαφορετικά. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως συχνά κάποια από τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας μπορούν να φορεθούν με διαφορετικό τρόπο από εκείνον που έχουμε αρχικά στον νου μας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα για την περίοδο του καλοκαιριού είναι το ολόσωμο μαγιό.

Σίγουρα, η πρώτη περίσταση που μπορούμε να σκεφτούμε είναι πως το ολόσωμο μαγιό προορίζεται για κομψά looks στην παραλία. Ωστόσο, υπάρχει τρόπος για να τα φορέσεις ακόμα και στην πόλη ή τις βόλτες σου στα σοκάκια του νησιού. Συγκεκριμένα, τα ολόσωμα μαγιό μπορούν εύκολα να αναλάβουν τον ρόλο του τοπ και να τα συνδυάσεις με σορτς, παντελόνες, φούστες σε κάθε μήκος, τζιν παντελόνια, δημιουργώντας έτσι πολύ cool σύνολα για διαφορετικές περιστάσεις.

Extra Tip

Εκτός από τα ολόσωμα μαγιό σε λευκό και μαύρο χρώμα που μοιάζουν πολύ με basic tops, αξίζει να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου με ολόσωμα μαγιό σε έντονα χρώματα όπως το κόκκινο, το φούξια, το πράσινο, το γαλάζιο, σε lurex και metallics ή ακόμα και σε εντυπωσιακά μοτίβα.

- Με midi φουστα

Loading...

- Με τζιν παντελόνι

Loading...

- Με ψηλόμεσο σορτς

Loading...

- Λευκό παντελόνι

Loading...

- Mini φούστα

Loading...

- Ψηλόμεση παντελόνα

Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ