Follow us

Θέλεις να δημιουργήσεις το τέλειο look για την παραλία; Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δίνει τα καλύτερα tips

Πέντε looks της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που μπορείς να αντιγράψεις εύκολα.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram @ilianapapageorgiou

Εάν υπάρχει ένα dress code που απασχολεί κάθε γυναίκα την περίοδο του καλοκαιριού είναι πως θα δημιουργήσει ένα κομψό look για την παραλία. Ευτυχώς για όλες μας, οι τάσεις της μόδας στα μαγιό, τα αξεσουάρ και τα beachwear κομμάτια ποικίλουν και είναι σίγουρο πως η καθεμία θα βρει τα trends που της ταιριάζουν. Φυσικά, πολύτιμη βοήθεια σε αυτή τη διαδικασία είναι και η στιλιστική έμπνευση. Εμείς επισκεφτήκαμε το Instagram προφίλ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και ξεχωρίσαμε πέντε στιλιστικές συμβουλές που αξίζει να ακολουθήσεις για τα beach looks σου.

-1 Ένα λευκό πουκάμισο είναι το ιδανικό beachwear κομμάτι

Διαχρονικό και πολυχρηστικό, το λευκό πουκάμισο είναι το κομμάτι πασπαρτού που μπορείς να φορέσεις από το γραφείο έως την παραλία. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το συνδύασε με το μπικίνι της σε ένα κομψό beach look που μπορείς να πετύχεις εύκολα.

Loading...

-2 Ενημερώσου για τις τάσεις στα μαγιό

Κάθε χρόνο, οι τάσεις της μόδας στα μαγιό είναι ολοένα και πιο εντυπωσιακές. Ήδη από το περσινό καλοκαίρι και ακόμα περισσότερο φέτος, τα μπικίνι με μακριά κορδόνια που δένουν γύρω από το σώμα έχουν την τιμητική τους. Ακριβώς αυτό το trend προτείνει να υιοθετήσεις και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Loading...

-3 Πειραματίσου με διάφορα χρώματα σε μαγιό

Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της σεζόν είναι το έντονο χρώμα. Φούξια, πορτοκαλί και γαλάζιο, πράσινο και κόκκινο, μοβ και κίτρινο, τα μπικίνι και ολόσωμα μαγιό σε χαρούμενες αποχρώσεις πρόκειται να αναδείξουν το μαύρισμά σου και να σου φτιάξουν τη διάθεση.

Loading...

-4 Μην ξεχνάς τα αξεσουάρ

Τα καπέλα, τα γυαλιά ηλίου και τα κοσμήματα αναλαμβάνουν να κάνουν τα looks της παραλίας πιο ιδιαίτερα. Πειραματίσου με συνδυασμούς και είναι σίγουρο πως θα νιώσεις fashionista ακόμα και όσο χαλαρώνεις δίπλα στη θάλασσα.

Loading...

-5 Η midi φούστα είναι must have για τις διακοπές

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου υιοθέτησε μία από τις κορυφαίες τάσεις του καλοκαιριού και πρόσθεσε στη βαλίτσα των διακοπών της μία midi knit φούστα σε λεπτή πλέξη και έντονη ροζ απόχρωση. Μπορείς να τη φορέσεις στην παραλία με το μαγιό σου αλλά και στις εξόδους στο νησί με tops και πουκάμισα.

Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ