Η Αντιγόνη Κουλουκάκου φόρεσε το πιο stylish ολόσωμο μαγιο

Θα το φορέσεις και ως τοπ φέτος.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Όλες μας έχουμε μία μεγάλη ποικιλία με αμέτρητα σχέδια μαγιό, ωστόσο, κάθε σεζόν έχουμε την ανάγκη και από ένα νέο look. Κάποιο που θα ανανεώσει όσο τίποτα άλλο τις εμφανίσεις μας στην παραλία και δη εκείνες που θα κάνουμε κατά τη διάρκεια των διακοπών τις επόμενες εβδομάδες. Φέτος, λοιπόν, αναζητάμε ένα ολόσωμο μαγιό. Πρόκειται για ένα παραμελημένο σχέδιο -αδίκως βέβαια, καθώς κολακεύει κάθε γυναικεία σιλουέτα ανεξάρτητα από τις μετρήσεις και το μέγεθος. Τα ολόσωμα μαγιό, μάλιστα, λειτουργούν και ως τοπ στις καλοκαιρινές εμφανίσεις μας και έτσι σίγουρα ανήκουν στην βαλίτσα των εκδρομών μας και το ιδανικό το φόρεσε η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Το stylish ολόσωμο μαγιό της Αντιγόνης Κουλουκάκου που θα φορέσεις και ως τοπ

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες, οι οποίες μαγνήτισαν την προσοχή μας. Σε αυτές η ίδια ποζάρει μπροστά από τον καθρέφτη της φορώντας το πιο stylish ολόσωμο μαγιό. Πρόκειται για ένα σχέδιο με τιράντες και ίσια λαιμόκοψη. Ανήκει στη συλλογή της Eres και κυκλοφορεί σε πολλές αποχρώσεις για να βρεις την ιδανική για εσένα.

Το look του θα σου δώσει την ευκαιρία να το φορέσεις και ως τοπ. Μετά το μπάνιο, για φαγητό ή ποτό, μπορείς να συνδυάσεις το ολόσωμο μαγιό με μία μίνι φούστα, ένα σορτς, μία λινή παντελόνα αλλά και ένα τζιν και να δείχνεις stylish. Οι επιλογές είναι πολλές και αξίζει να τις δοκιμάσεις.

Aquarelle ολόσωμο μαγιό, Eres