Follow us

Μάρα Ζαχαρέα | Η εμφάνισή της στην Πάρο με floral φόρεμα που θα ζήλευε κάθε fashionista

Η Μάρα Ζαχαρέα φόρεσε το αγαπημένο φόρεμα των royals.

MissBloom TEAM
Μάρα Ζαχαρέα

Η Μάρα Ζαχαρέα απολαμβάνει ένα break από την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις, έχοντας ήδη ξεκινήσει τις καλοκαιρινές διακοπές της. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star βρίσκεται στο αγαπημένο της νησί των Κυκλάδων, δηλαδή την Πάρο όπου έχει σπίτι και περνά τα καλοκαίρια της.

Η δημοσιογράφος μάλιστα είναι ιδιαιτέρως ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα το Instagram, όπου μοιράζεται στιγμές από τις διακοπές της αλλά και από τα look που δημιουργεί.

Σε μία πρόσφατη ανάρτηση της στο Instagram, η Μάρα Ζαχαρέα φαίνεται να φορά μία από τις κορυφαίες τάσεις της μόδας στα φορέματα για το φετινό καλοκαίρι. Συγκεκριμένα, έχει επιλέξει ένα maxi αέρινο φόρεμα σε λουλουδάτο μοτίβο, το οποίο έχει συνδυάσει με πλατφόρμες. Αυτό που κάνει το φόρεμά της ακόμα πιο ιδιαίτερα είναι τα cut-outs, που κάνουν το αποτέλεσμα ακόμα πιο θηλυκό.

Οι Saint Laurent, Michael Kors, Christian Siriano, David Koma, Bottega Veneta, Sacai και Schiaparelli είναι μερικοί από τους οίκους που παρουσίασαν φορέματα με cut-outs στις συλλογές τους, ενώ πρόκειται για ένα στιλ φορέματος που αγαπούν πολύ οι royals. Πριν από μερικούς μήνες, η βασίλισσα Letitzia έδωσε το παρών σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Βαλένθια με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Ερυθρού Σταυρού και της Ερυθράς Ημισελήνου, φορώντας ένα maxi φόρεμα με cut-outs στην περιοχή της μέσης και hot pink, στοιχείο που τόνισε την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Η καλοκαιρινή εμφάνιση της Μάρας Ζαχαρέα

Μάρα Ζαχαρέα | Η εμφάνισή της στην Πάρο με floral φόρεμα που θα ζήλευε κάθε fashionista

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ