Δέκα φορέματα από την Pull & Bear που κοστίζουν έως 10 ευρώ και θα χρειαστείς στις διακοπές

Επωφελήσου από τις καλοκαιρινές εκπτώσεις και εμπλούτισε τη συλλογή σου με νέα φορέματα.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η σχέση των γυναικών με τα φορέματα μετρά πολλούς αιώνες ζωής. Πρόκειται για το one piece που έχει γνωρίσει τεράστια στιλιστική εξέλιξη και χαρακτηρίζεται από προσαρμοστικότητα και ασυναγώνιστη κομψότητα. Mini, midi ή maxi, σε ουδέτερες μονοχρωμίες ή bold αποχρώσεις, σε εντυπωσιακά μοτίβα ή κοριτσίστικα patterns, με μακριά μανίκια ή puff sleeves, από διαφορετικά υφάσματα, η ποικιλία στα φορέματα είναι τόσο μεγάλη που είναι δεδομένο πως πάντα θα μπορείς να βρεις το σχέδιο που σου ταιριάζει.

Διαβάστε Επίσης

Λίγο πριν φύγεις για τις καλοκαιρινές διακοπές μάλιστα, αξίζει να επωφεληθείς από τις εκπτώσεις και να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου με νέα φορέματα στις πιο budget friendly τιμές. Τα φορέματα άλλωστε είναι ιδανικά για τις ημέρες των διακοπών, αφού δεν πιάνουν πολύ χώρο στη βαλίτσα, δεν χρειάζεται να ασχοληθείς ιδιαίτερα με το styling, ενώ σε κάνουν να νιώθεις κομψή και άνετη κάθε στιγμή.

Αυτό σημαίνει πως ένα mini ή ένα midi αέρινο φόρεμα είναι το ιδανικό cover-up για την παραλία, ένα φόρεμα με λουλουδάτο μοτίβο θα σε συντροφεύσει στις χαλαρές βόλτες σου στο νησί, ενώ ένα μακρύ φόρεμα με σατινέ όψη είναι μία πολύ κομψή και safe επιλογή για τις βραδινές εξόδους. Εμείς επισκεφτήκαμε το online shop της Pull & Bear και ξεχωρίσαμε δέκα άκρως καλοκαιρινά φορέματα που κοστίζουν έως δέκα ευρώ και είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι για τις διακοπές.

Editor's Picks

Μαύρο μακρύ φόρεμα Pull & Bear

Κοντό φόρεμα Pull & Bear

Κοντό φόρεμα με χυτά μανίκια Pull & Bear

Κοντό φόρεμα με σούρες Pull & Bear

Μακρύ φόρεμα με τιράντες Pull & Bear

Κοντό φλοράλ φόρεμα Pull & Bear

Φόρεμα με ανοίγματα στο πλάι Pull & Bear

Μίντι σατινέ φόρεμα Pull & Bear

Μίνι φόρεμα Pull & Bear

Ριμπ φόρεμα με άνοιγμα Pull & Bear