Follow us

Τέσσερις στιλιστικές συμβουλές για να ντυθείς στην πόλη σαν να είσαι διακοπές

Πώς θα κάνεις τα looks της πόλης να θυμίζουν εκείνα των διακοπών;

street style Pixel Formula

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και πλέον μετράμε αντίστροφα για τον ερχομό των διακοπών. Είτε σε χωρίζουν λίγες ή πολλές ημέρες για τη στιγμή που η λίστα με τις υποχρεώσεις θα αδειάσει και η μοναδική έννοια σου είναι η επιλογή μαγιό για την παραλία υπάρχει τρόπος να κάνεις τις εμφανίσεις στην πόλη να αποκτήσουν αέρα διακοπών.

#1 Φόρεσε το ολόσωμο μαγιό ως τοπ

Τα ολόσωμα μαγιό είναι πολύ κολακευτικά για τη σιλουέτα αλλά και εξαιρετικά πρακτικά αφού μπορούν να φορεθούν και ως τοπ. Συνδύασε λοιπόν τα σορτς, τις φούστες και τα παντελόνια σου με τα ολόσωμα μαγιό σου και αμέσως τα looks της πόλης θα αποκτήσουν αέρα διακοπών.

Loading...

#2 Καφτάνια με αέρα διακοπών

Ένας επίσης έξυπνος τρόπος για να ντυθείς στην πόλη σαν να είσαι διακοπές είναι να φορέσεις καφτάνια ή φορέματα που έχεις αγοράσει ως ενθύμιο από τα ταξίδια του καλοκαιριού. Έτσι, κάθε φορά που τα φοράς, οι μνήμες θα επανέρχονται στο νου σου και θα ανυπομονείς περισσότερο για τις περιπέτειες του φετινού καλοκαιριού.

Loading...

#3 Το λευκό φόρεμα που θυμίζει διακοπές

Κάθε γυναίκα έχει ένα λευκό φόρεμα στη συλλογή της που είναι το πρώτο κομμάτι που τοποθετεί στη βαλίτσα των διακοπών. Μπορείς να το φορέσεις τόσο στην παραλία όσο και στις βόλτες στο νησί, ενώ είναι κατάλληλο ακόμα και για την πόλη.

Loading...

#4 Προτίμησε αξεσουάρ από ψάθα

Τα αξεσουάρ έχουν κεντρικό ρόλο στο καλοκαιρινό στιλ, αφού μας προστατεύουν από τον ήλιο και κάνουν τα looks μας ακόμα πιο ιδιαίτερα. Όσον αφορά στο ντύσιμο της πόλης, επέλεξε μία ψάθινη τσάντα ή ένα ψάθινο καπέλο που θα σε βάλουν αμέσως σε vacation mood.

Loading...
Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ