Follow us

Αυτό είναι το καφτάνι της BSB που φοράει ασταμάτητα η Φαίη Σκορδά στις διακοπές της

Κυκλοφορεί σε δύο εκδοχές και θα το λατρέψεις για την στιλιστική ευελιξία του.

Φαίη Σκορδά NDP

Στο look της παραλίας πρωταγωνιστής δεν είναι άλλος από τα μαγιό, ωστόσο, εξίσου σημαντικό είναι και το cover up που θα ολοκληρώσει την εμφάνιση σου. Τα συγκεκριμένα κομμάτια είναι απολύτως εύχρηστα όταν μετά το το μπάνιο επιθυμείς να πας για φαγητό ή ποτό. Πρέπει να πληρούν κάποιες στιλιστικές προϋποθέσεις, όπως για παράδειγμα να είναι άνετα, casual και να φαίνονται αβίαστα κομψά. Σε όλα αυτά ανταποκρίνονται τα καφτάνια, τα πιο κλασικά cover ups του καλοκαιριού που φέτος φοριούνται και στο street style. Είχαμε κάνε λόγο πριν καιρό για τα στιλιστικά tips, που θα σε βοηθήσουν να αξιοποιήσεις τα καφτάνια στο έπακρο των στιλιστικών δυνατοτήτων τους για αυτό και σήμερα θα εστιάσουμε στα κομμάτια, που αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα.

Στη BSB βρήκαμε το καφτάνι must have για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις

Ο λόγος για τα καφτάνια που συναντήσαμε στα πρόσφατα looks της Φαίης Σκορδά. Μετά το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν η ίδια απολαμβάνει ένα διάλειμμα από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας κοντά στη θάλασσα. Μάλιστα, η παρουσιάστρια κρατάει ενήμερους τους διαδικτυακούς της φίλους για τις καλοκαιρινές της ασχολίες. Ανάμεσα στις αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εμείς ξεχωρίσαμε το παρακάτω post, στο οποίο η ίδια φοράει το πιο stylish καφτάνι της BSB.

Loading...

Πρόκειται για ένα εμπριμέ ασύμμετρο καφτάνι που κυκλοφορεί από τη BSB σε δύο εκδοχές: Μία μίνι στις αποχρώσεις του ροζ και μία σε μίντι με το γαλάζιο να μαγνητίζει τα βλέμματα. Και τα δύο φέρουν ζώνες στη μέση αναδεικνύοντας τη γυναικεία σιλουέτα αλλά και δίνοντας περισσότερο στιλ στον casual χαρακτήρα των καφτανιών. Τα σχέδια της BSB μπορούν να φορεθούν εύκολα με τα κατάλληλα αξεσουάρ στις βραδινές βόλτες σου αλλά και τις πιο χαλαρές διατηρώντας την άνεση και το στιλ σου.

Βρες τα stylish καφτάνια παρακάτω και αναδημιούργησε τα looks της Φαίης Σκορδά.

Εμπριμέ μίντι καφτάνι με ζώνη, BSB

Εμπριμέ μίνι καφτάνι με ζώνη, BSB

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ