Follow us

7 + 1 σύνολα για να ξεκινήσει κομψά η εβδομάδα και σωστά ο Αύγουστος

Από το γραφείο και τη βραδινή έξοδο έως το beach look και το brunch του Σαββατοκύριακου, η εδομάδα σου θα είναι υπέρκομψη.

7 σύνολα για να ξεκινήσει κομψά η εβδομάδα και σωστά ο Αύγουστος Splash/Ideal Images

Και επίσημα διανύουμε τον Αύγουστο, ίσως τον πιο γλυκό μήνα του καλοκαιριού. Οι ρυθμοί πέφτουν, οι πόλεις αδειάζουν, τα νησιά γεμίζουν και οι παραλίες μας περιμένουν. Όπως και να το κάνουμε ο Αύγουστος είναι υπέροχος όπου και αν πας, είτε μείνεις στην πόλη, είτε φύγεις μακριά της. Για να ξεκινήσει σωστά τόσο η εβδομάδα όσο και ο μήνας παρακάτω δημιουργήσαμε την γκαρνταρόμπα της εβδομάδας. Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις την στιλιστική έμπνευση που θα σε αναδείξει στην πιο καλοντυμένη του μήνα και θα κάνει ''update'' στο προσωπικό σου στιλ.

Δες τις πρόσφατες εμφανίσεις των fashionistas και πάρε παράδειγμα για τα δικά σου looks, από το γραφείο και τη βραδινή έξοδο έως το beach look και το brunch του Σαββατοκύριακου. Τα παρακάτω looks στηρίζονται σε διαχρονικά κομμάτια αλλά και statement fashion items, που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση. Οι συνδυασμοί των αποχρώσεων παίζουν σημαντικό ρόλο, ενώ τα αξεσουάρ, όπως κοσμήματα, τσάντες και αξεσουάρ έχουν την τιμητική τους.

Τι θα φορέσεις αυτή την εβδομάδα; Οι fashionistas προτείνουν τα πιο ανανεωμένα style combos

Office ready (και γιατί όχι και για μία βόλτα μετά το γραφείο)

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Έξοδοι το Σαββατοκύριακο.

Loading...

Beach look

Loading...
Loading...

Πες μας στα σχόλια ποιο look θα προτιμήσεις εσύ αυτή την εβδομάδα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ