Follow us

3 στιλιστικά μαθήματα για να ανταπεξέλθεις στον καύσωνα σαν μία πραγματική fashionista

Αναζητήσαμε βοήθεια στα έμπειρα χέρια της Zina Charkoplia και βρήκαμε όσα χρειάζεται το στιλ μας κατά τη διάρκεια του καύσωνα.

3 στιλιστικά μαθήματα για να ανταπεξέλθεις στον καύσωνα σαν μία πραγματική fashionista Instagram @zinafashionvibe

Με τη θερμοκρασία να επιμένει στο κόκκινο όλες αναζητάμε τρόπους να διατηρήσουμε τη δροσιά μας χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις στο στιλ μας. Αυτό παραμένει μία δύσκολη υπόθεση. Για αυτό και αναζητήσαμε βοήθεια στα έμπειρα χέρια των fashion experts και στον ινσταγκραμικό λογαριασμό της Zina Charkoplia βρήκαμε όσα χρειάζεται το στιλ μας κατά τη διάρκεια του καύσωνα. Η fashion blogger, που έχει ελληνικές ρίζες, είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της μόδας και σήμερα σου αποκαλύπτουμε τα tips, που ακολουθεί για να είναι κομψή ακόμα και με 40 βαθμούς.

Loading...

3 styling tips για να επιβιώσεις με στιλ στον καύσωνα από τη Zina Charkoplia

Styling Tip 1 | Extra loose φορέματα

Τα φορέματα είναι σίγουρα τα πιο ευκολοφόρετα κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Πάντα κομψά, θηλυκά και ευέλικτα είναι η gο - to επιλογή της Zina Charkoplia. Η ίδια, ωστόσο, για υψηλές θερμοκρασίες επιλέγει κυρίως loose άνετες γραμμές, έτσι ώστε να επιτρέπεται η κίνηση του σώματος αλλά και ο αέρας να διαπερνάει το ύφασμα.

Loading...

Styling Tip 2 | Επίλεξε τα πιο καλοκαιρινά τοπ

Μπορείς να βρεις την ισορροπία με τα παντελόνια του γραφείου και τα αγαπημένα σου τζιν, επιλέγοντας δροσερά τοπ, όπως για παράδειγμα το strapless που φοράει στην παρακάτω φωτογραφία η Zina Charkoplia. Βάλε για λίγο στην άκρη τα T-shirts και τα πουκάμισα και δώσε μία ευκαιρία σε τέτοιου είδους τοπ, που αποτελούν και τάση. Extra πόντους θα προσθέσεις στο look σου αν τα τοπ φέρουν cut outs.

Loading...

Styling Tip 3 | Οι φούστες κερδίζουν έδαφος

Η Zina Charkoplia λατρεύει τόσο τις μίνι όσο και τις μίντι φούστες, καθώς αντικαθιστούν τα παντελόνια και τα σορτς με τον πιο κομψό τρόπο. Είναι θηλυκές άκρως κομψές και σίγουρα θα σε αναδείξουν στην πιο καλοντυμένη ακόμα και με υψηλή θερμοκρασία.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ