8 σύνολα για το ταξίδι με αεροπλάνο που μπορεί να σου χαρίσουν ''upgrade'' στην θέση σου

Φέτος θα ταξιδέψεις με στιλ στο αεροπλάνο και θα το δημοσιεύσεις μέχρι και στο Instagram.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Τα ταξίδια βρίσκονται αυτή την περίοδο στο πρόγραμμα όλων μας και φέτος περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά θα επιβιβαστούμε σε ένα αεροπλάνο. Αποτελεί την πιο lux εκδοχή στο μέσο μεταφοράς και για αυτό σήμερα θα σου παρουσιάσουμε 8 σύνολα κατάλληλα για το πιο glamorous ταξίδι σου. Μάλιστα, είναι τόσο stylish που μπορούν να σου κερδίσουν και αναβάθμιση της θέσης σου.

Style Inspo | Ταξίδεψε με στιλ και κέρδισε το upgrade που σου αξίζει

Ας ξεκινήσουμε ένα απλό αλλά πολύ ενδιαφέρον look. Μπορείς να φορέσεις το casual μαύρο φόρεμα σου, με ριμπ ή σατινέ όψη, και να το συνδυάσεις με ένα ντένιμ τζάκετ και τα αγαπημένα σου Converse.

Μια άλλη επιλογή, εξίσου άνετη με το φόρεμα, είναι ένα knitted σετ που ισορροπεί μεταξύ του αθλητικού στιλ και του casual. Πρόσθεσε ένα τζάκετ ή ένα oversized πουκάμισο για να σε κρατήσει ζεστή καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.

Όσον αφορά τα matching set, οι Γαλλίδες προτείνουν το pajama look που αποπνέει αβίαστη κομψότητα και πολυτέλεια.

Επίσης, μπορείς να δημιουργήσεις ένα μονόχρωμο look σε λευκό χρώμα, που έχει ταυτιστεί με την αριστοκρατία και την κομψότητα. Τζιν ή φόρμα, ένα απλό αμάνικο τοπ και ένα blazer στις αποχρώσεις του λευκού θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη.

Βέβαια για να διεκδικήσεις την αναβαθμίσει στη θέση σου μπορείς να ποντάρεις στο ''old money look''. Το πρώτο αφορά την δημιουργία ενός tennis outfit, με πλισέ λευκή φούστα και polo τοπ.

To δεύτερο έχει να κάνει με τη αγαπημένη μαρινιέρα, που έχει φορεθεί από τις πιο κομψές γυναίκες στην ιστορία της μόδας. Συνδύασε την με ένα μακρύ σορτς, μοκασίνια ή mules και την τσάντα χειρός σου.

Και αφού αναφερθήκαμε στο σορτς, μπορείς να φορέσεις ένα tailored σορτς με ένα πουκάμισο για το απόλυτο καλοκαιρινό ''old money look''. Εμπιστεύσου τις διαχρονικές αποχρώσεις της εν λόγω αισθητικής στην εμφάνιση σου, το γαλάζιο και το άσπρο. στην εμφάνιση σου.

Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να μην προτείνουμε ένα business ready outfit. Καμπάνα τζιν, μπλε πουκάμισο και επιβλητικά γυαλιά θα σου δώσουν το εισιτήριο για την business class.