Follow us

Οι πιο κομψές γυναίκες φορούν αυτά τα looks στις διακοπές τους | Η στιλιστική έμπνευση που χρειάζεσαι

Ο στιλιστικός οδηγός για να είσαι η πιο καλοντυμένη του νησιού στις διακοπές σου.

Οι πιο κομψές γυναίκες φορούν αυτά τα looks στις διακοπές τους | Η στιλιστική έμπνευση που χρειάζεσαι Pixel Formula

Λίγο πριν ετοιμάσεις τη βαλίτσα για να απομακρυνθείς από την πόλη και την καθημερινότητα αφήνοντας πίσω τους γρήγορους ρυθμούς, επίτρεψε μας να σου προσφέρουμε την απαραίτητη στιλιστική έμπνευση. Μελετήσαμε τα πρόσφατα looks των fashion epxerts από τις διακοπές τους και συγκεντρώσαμε παρακάτω τα πιο κομψά looks. Συνεχίζοντας το διάβασμα θα ανακαλύψεις τους στιλιστικούς συνδυασμούς, που αναβαθμίζουν ακόμα και την πιο απλή εμφάνιση, τα αξεσουάρ που βρήκαν τη θέση τους στη βαλίτσα τους και τα κομμάτια statement που θα σε αναδείξουν στην πιο καλοντυμένη του νησιού ή οπουδήποτε αλλού επιλέξεις να απολαύσεις το καλοκαιρινό διάλειμμα σου.

Style Inspo - Vacation Edition | Οι εμφανίσεις των διακοπών που θα σου δώσουν την στιλιστική έμπνευση για να δημιουργήσεις άψογες εμφανίσεις

-Το beach look σου θα αναβαθμιστεί αμέσως προσθέτοντας αξεσουάρ όπως matching φουλάρι.

Loading...

-Η ψάθινη τσάντα είναι απαραίτητη για κάθε εμφάνιση σου, όπως επίσης και ένα κλασικό ολόσωμο μαγιό σε λευκή ή μαύρη απόχρωση. Μην ξεχάσεις τα γυαλιά ηλίου σου.

Loading...

-Η ολόσωμη φόρμα είναι stylish, ευκολοφόρετη, κολακευτική και αν έχει έντονη απόχρωση θα αναδείξει το μαύρισμα σου.

Loading...

-Τα two piece είναι η καλοκαιρινή στιλιστική συνταγή της επιτυχίας. Μπορείς να επενδύσεις σε ένα που να φοριέται μέχρι και στην παραλία.

Loading...
Loading...

-Τα crochet κομμάτια, όπως τοπ φορέματα και matching σύνολα είναι τα καλοκαιρινά fashion items που θα φορέσεις φέτος και κάθε σεζόν.

Loading...

-Μαζί σου καλό είναι να έχεις ένα κομψό φόρεμα για stylish night - out looks, όπως το παρακάτω με τα κρόσσια.

Loading...

-Το καφτάνι φοριέται από την παραλία έως την έξοδο και οι fashionistas το αποδεικνύουν με κάθε τους post.

Loading...

Η στιλιστική συμβουλή των διακοπών: 'Ο,τι και αν φορέσεις αν δώσεις έμφαση στα αξεσουάρ και τα χρώματα θα κερδίσεις τις εντυπώσεις. Τα καλοκαιριά ρούχα από τη φύση τους είναι πιο ''casual'' για αυτό και μπορείς να πειραματιστείς με το styling τους δημιουργώντας τα πιο fun σύνολα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ