Follow us

Lily Rose Depp | Το νέο ''It Girl'' του Hollywood έχει το πιο cool στιλ

Έχει αναδειχθεί στο απόλυτο fashion icon της γενιάς της με αμέτρητες fashionistas να αναδημιουργούν τα looks της.

lily-rose-depp

Η Lily Rose Depp είναι η κόρη του ηθοποιού Johnny Depp και του supermodel Vanessa Paradis. Η 23χρονη έχει πάρει τα καλύτερα χαρακτηριστικά από τους γονείς της και σήμερα θεωρείται το νέο ''it Girl'' του Hollywood. Ξεκίνησε από το χώρο του modeling και σήμερα είναι brand ambassador για έναν από τους πιο exclusive πολυτελείς οίκους μόδας, τη γαλλική Chanel. Η συνεργασία τους βέβαια δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς η Lily Rose Depp είναι η ενσάρκωση της ''Je ne sais quoi'' φιλοσοφίας και αισθητικής που χαρακτηρίζει τις Παριζιάνες, τις γυναίκες που φημίζονται για το ανεπιτήδευτο στιλ τους. H ίδια έχοντας εδραιωθεί στο χώρο της μόδας πολύ γρήγορα αποφάσισε να επεκταθεί και στη μεγάλη οθόνη. Και τα κατάφερε, με το πιο πρόσφατο project της να είναι ο πρωταγωνιστικός ρόλο της στη νέα σειρά του HBO ''The Idol''.

Loading...

Lily Rose Depp | Ladies and Gentlemen, Her - Το νέο style icon

Η Lily Rose Depp θα ενσαρκώσει ένα ανερχόμενο μουσικό ταλέντο με αναρχικό πνεύμα και ανυπότακτη καρδιά που κατευθύνει ο τραγουδιστής The Weeknd, που συμπρωταγωνιστεί στη σειρά. Το τρέιλερ του ''The Idol'' κυκλοφόρησε μόλις την προηγούμενη εβδομάδα και η κόρη του Johnny Depp απασχολεί τα social media όσο ποτέ άλλοτε. Έχει αναδειχθεί στο απόλυτο fashion icon της γενιάς με αμέτρητες fashionistas να αναδημιουργούν τόσο το στιλ της όσο και το χαρακτηριστικό της beauty look. Η επιδραστικότητα της είναι τόσο μεγάλη, που έκανε μόδα τα ενσύρματα ακουστικά, σε μία εποχή που η λογική των hands - free gadgets είναι καθολική. Κάτι τόσο μικρό όσο τα ακουστικά προηγούμενης γεβιάς, έγινε viral επειδή φωτογραφήθηκε πολλές φορές στην καθημερινότητά της κρατόντας ένα ζευγάρι τους.

Loading...

Εμείς, όμως, θα επικεντρωθούμε περισσότερο στο στιλ της, αφού αυτός είναι ο τομέας μας. Τι φοράει η Lily Rose Depp και έχει τραβήξει την προσοχή της fashion κοινότητας; Οτιδήποτε δεν είναι τάση και κάθε fashion item που έχει μία ρετρό αισθητική ή ακόμα καλύτερα 90s και 00s επιρροές. Τιραντάκια, μίνι φούστες, baguette τσάντες, loose σιλουέτες σε παντελόνια και άκρως κοριτσίστικα φορέματα είναι μερικά από τα staple της γκαρνταρόμπας της. Έχει ένα επιμελώς ατημέλητο στιλ και μοιάζει σαν να ξύπνησε φορώντας το εκάστοτε outfit. Οι fashion eperts στην πλατφόρμα του Tik Tik αναλύουν διεξοδικά το ανεπιτήδευτο στιλ της, που έχει γίνει viral.

Βέβαια, τα looks της στα κόκκινα χαλιά είναι πιο προσεγμένα με μία χαλαρή glamorous διάθεση, που θυμίζει τις επίσημες εμφανίσεις και τα party outfits των supermodels τη δεκαετία του '90. Σε μία πιο γενική ματιά, η Lily Rose Depp έχει ένα από τα πιο cool στιλ, καθώς στηρίζεται σε δοκιμασμένους στιλιστικούς συνδυασμούς και φέρει trends, σύνολα και αισθητική από μία δεκαετία γεμάτη iconic τάσεις, όπως τα 90s. Με λίγα λόγια καταφέρνει να είναι trendy χωρίς να ακολουθεί τις τάσεις.

@kendollette

proof that literally she’s the only one who can pull it off 👠 #foryou #lilyrosedepp #lilyrosedeppstyle #streetstyle #lanadelrey

♬ original sound - Blue
Loading...

Δες παρακάτω τα looks που θα σε πείσουν και εσένα πως η Lily Rose Depp έχει το πιο cool στιλ.

Loading...
Loading...

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ