Follow us

Η Hailey Bieber είναι το απόλυτο style icon | Τα πρόσφατα looks της που πρέπει να δεις

Μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες μάς έδωσε 5 διαφορετικά looks που θα αντιγράψουμε άμεσα.

Hailey bieber Splash/Ideal Images

Η Hailey Bieber αυτή την περίοδο δεν είναι απλά αρκετά απασχολημένη. Η ίδια λανσάρει το νέο της skincare brand ''Rhode'', το οποίο περιλαμβάνει σειρά προϊόντων ομορφιάς για την περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου και του σώματος. Το μοντέλο, που πλέον είναι και επιχειρηματίας, βρίσκεται στο πηδάλιο του brand αναλαμβάνοντας μέχρι και τις προωθητικές κινήσεις του. Η ίδια είναι το πρόσωπο των διαφημίσεων, ενώ τις τελευταίες μέρες παρουσιάζει στα πιο επιτυχημένα τηλεοπτικά πλατό το νέο εγχείρημα ομορφιάς της.

Αυτό, όμως, που τράβηξε το δικό μας ενδιαφέρον είναι για άλλη μία φορά οι στιλιστικές της επιλογές, αφού η μία εμφάνισή της μετά την άλλη είναι ακόμα καλύτερη. Μέσα σε 48 ώρες η Hailey Bieber μας παρουσίασε 5 διαφορετικά looks που πρέπει οπωσδήποτε να δεις και εσύ. Γιατί; Θα σου προσφέρουν στιλιστική έμπνευση τόσο για τα καλοκαιρινά σύνολά σου όσο και για εκείνα της επόμενης σεζόν.

Κάν' το όπως η Hailey Bieber | Τα looks της που θα αναδημιουργήσουμε και εμείς

Look No. 1

Το πρώτο σύνολο που λατρέψαμε είναι το παρακάτω total black: Μίνι φούστα, blazer, loafers, λευκές κάλτσες και μικρά γυαλιά ηλίου είναι η πρόταση που θα φορέσουμε από το γραφείο έως το βραδινό ποτό.

Η Hailey Bieber είναι το απόλυτο style icon | Τα πρόσφατα looks της που πρέπει να δεις

Look No. 2

Και αφού αναφέραμε το γραφείο και το ντύσιμό του, το παρακάτω look είναι η ανανέωση που χρειάζεται το office style μας. Οι ουδέτερες αποχρώσεις σε κοστούμι που αναδεικνύει τη γυναικεία σιλουέτα είναι η στιλιστική συνταγή της επιτυχίας. Η Hailey Bieber επέλεξε ένα από τη S/S '22 συλλογή της Sportmax.

Hailey Bieber

Look No. 3

Οι πιο κομψές γυναίκες του κόσμου γνωρίζουν την στιλιστική αξία ενός μικρού μαύρου φορέματος. Διαχρονικό, πάντα κομψό και τόσο επιβλητικό, είναι το φόρεμα που δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα ανεξάρτητα από τη σεζόν. Η Hailey Bieber επέλεξε το σχέδιο της Sportmax από τη S/S '22 συλλογή. Επίσης, οι slingbacks γόβες είναι το σχέδιο του παπουτσιού που θα χαρίσει περισσότερο χαρακτήρα σε κάθε look σου.

Hailey Bieber

Look No. 4

Όσα αναφέραμε για το μαύρο φόρεμα, το LBD, τα ίδια ισχύουν και για το λευκό σε κάθε απόχρωση. Αποπνέει μινιμαλιστική κομψότητα, αριστοκρατία και πολυτέλεια. Είναι από τα πιο φινετσάτα φορέματα. Plus, και εδώ δίνουν το παρών οι slingbacks γόβες.

Hailey Bieber

Look No.5

Ήρθε η στιγμή να απορρίψουμε μία για πάντα την πεποίθηση πως η παγιέτα φοριέται αποκλειστικά τον χειμώνα. Η Hailey Bieber, όπως και άλλες celebrities, την φορούν στα πιο ενδιαφέροντα βραδινά τους looks και εμείς θα ακολουθήσουμε το παράδειγμα της. Τέλος, στη συλλογή των παπουτσιών μας θα κάνουμε χώρο για τα απολύτως σέξι διαφανή πέδιλα της.

Hailey Bieber

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ