Follow us

Η Olivia Rodrigo φόρεσε το ιδανικό little black dress για το φοιτητικό πάρτι

H Olivia Rodrigo έδωσε πάλι στιλιστική έμπνευση και εμείς βρήκαμε το κατάλληλο party look στη Bershka.

Η Olivia Rodrigo φόρεσε το ιδανικό little black dress για το φοιτητικό πάρτι Splash/Ideal Images

Η Olivia Rodrigo είναι μόλις 19 χρονών και έχει κάνει ολόκληρη τη μουσική βιομηχανία να μιλάει για εκείνη, ενώ παράλληλα έχει αναδειχθεί στο απόλυτο teen icon και μέσα από το υποκριτικό ταλέντο της. Η ίδια είναι η πρωταγωνίστρια του remake της επιτυχημένης σειρά ταινιών της Disney ''High School Musical'' και στα επεισόδια του show η Olivia Rodrigo έχει αποδείξει ότι είναι η ''τριπλή απειλή'', όπως αναφέρουν στο Hollywood. Μπορεί να τραγουδήσει, να χορέψει και να υποδυθεί και εμείς σε αυτές τις ικανότητες θα προσθέσουμε και το styling. Η Olivia Rodrigo ξέρει τόσο από τις τάσεις της μόδας όσο και από το σωστό styling, για αυτό και σήμερα αποτελεί την στιλιστική έμπνευση για τα party looks.

Loading...

Το μαύρο μικρό φόρεμα της Olivia Rodrigo που θα φορέσεις στα φοιτητικά πάρτι -και όχι μόνο

Πριν λίγες ημέρες έκανε πρεμιέρα η τρίτη σεζόν του ''High School Musical: The Musical'' και οι ηθοποιοί, οι συντελεστές και αρκετοί celebrities το γιόρτασαν με ένα πάρτι και φυσικά ένα κόκκινο χαλί. Το παρών έδωσε και η Olivia Rodrigo, όπως ήταν αναμενόμενο και εντυπωσίασε με το look της. Η ίδια επέλεξε να φορέσει ένα ιδιαίτερο μίνι μαύρο φόρεμα με strapless λαιμόκοψη. Το φόρεμα της δίνει νέα πνοή στο κλασικό μικρό μαύρο φόρεμα, για το οποίο έχουν γραφτεί αμέτρητες σελίδες στην ιστορία της μόδας.

Loading...
Η Olivia Rodrigo φόρεσε το ιδανικό little black dress για το φοιτητικό πάρτι

Το φόρεμα της Olivia Rodrigo φέρει cut outs, μία μεγάλη τάση και αυτή τη σεζόν, για την οποία σου έχουμε μιλήσει εδώ, ενώ έχει λεπτομέρεια και από see-through ύφασμα. Η ίδια το συνδύασε με μαύρο καλσόν και φυσικά μαύρα platform heels, ένα ακόμη must have της σεζόν. Το look της είναι η ιδανική πρόταση για εσένα που σκοπεύεις να διασκεδάσεις σε φοιτητικά πάρτι μετά την επιτυχία της εξεταστικής ή ακόμα καλύτερα των πανελληνίων.

Δες παρακάτω 2 προσιτές εκδοχές του φορέματος της Olivia Rodrigo στη Bershka.

Μίνι μαύρο φόρεμα με λεπτομέρεια από δαντέλα, Bershka

Μίνι μαύρο φόρεμα με λεπτομέρεια από corset, Bershka

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ