10 κομμάτια που θα αγοράσεις τώρα και θα φοράς όλο το φθινόπωρο

Ο απόλυτος shopping guide για να δημιουργήσεις το πιο κομψό μεταβατικό ντύσιμο.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Είναι πολύ νωρίς για να ξεκινήσουμε να ονειρευόμαστε τη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα ή ακόμα καλύτερα να την ανανεώνουμε από τώρα; Εμείς θα απαντήσουμε αρνητικά, αφού θέλουμε πάντα να είμαστε οι πιο ενημερωμένες fashionistas και για να το επιτύχουμε αυτό θα πρέπει να ξεκινήσουμε από νωρίς την προετοιμασία αλλά και την αναζήτηση της στιλιστικής έμπνευσης. Σήμερα, λοιπόν, θα κάνουμε λόγο για τα 10 κομμάτια από τις νέες συλλογές των fashion brands που αξίζουν μία θέση από τώρα στην γκαρνταρόμπα σου. Πρόκειται για fashion items, που θα φορέσεις τόσο το επόμενο διάστημα όσο και κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου, για να δημιουργείς άψογες εμφανίσεις.

Update your style | Τα 10 fashion items που θα φορέσεις από τώρα και όλο το φθινόπωρο

Μέχρι σήμερα η ζέστη δεν φαίνεται να υποχωρεί, ωστόσο, το επόμενο διάστημα ένα ευχάριστο δροσερό αεράκι θα μας χτυπήσει την πόρτα θυμίζοντας μας πως έρχεται η αλλαγή. Για αυτό και ξεχυθήκαμε στην αγορά για να εντοπίσουμε τις πιο stylish προσθήκες στην γκαρνταρόμπα. Και τα καταφέραμε, αφού βρήκαμε κομψά κομμάτια που θα φορέσεις ξανά και ξανά στην καθημερινότητα αποκτώντας μία θέση στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες.

Ποια είναι τα fashion items που μπήκαν στον οδηγό αγοράς μας; Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά, η καμπαρτίνα, το πανωφόρι της μεταβατικής περιόδου που δεν θα μετανιώσεις ποτέ για την αγορά του. Το ίδιο ισχύει και για ένα άνετο, κολακευτικό και διαχρονικό τζιν, όπως επίσης και για ένα vest. Η ψάθινη τσάντα θα γίνει η go - to επιλογή σου και το φθινόπωρο σύμφωνα με τις Παριζιάνες, οι οποίες μας συμβουλεύουν να επενδύσουμε και σε ένα ζευγάρι κομψές μπαλαρίνες. Λευκά sneakers, ένα casual τζάκετ και ένα σαγηνευτικό κρουαζέ φόρεμα είναι μερικά από τα κομμάτια που θα αγοράσεις τώρα και θα τα φοράς για τους επόμενους μήνες.

Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις όλα τις hot προσθήκες από τις νέες συλλογές.

Ψάθινη τσάντα ώμου, Oysho

Αμάνικο μαύρο τοπ, Η&Μ

Τζάκετ με κρόσσια, Pull & Bear

Μπαλαρίνες με διχρωμία και μεταλλική λεπτομέρεια, Envie Shoes

Δερμάτινη φούστα, Massimo Dutti

Φλοράλ κρουαζέ μίντι φόρεμα, Marks & Spencer

Λευκά Calvin Klein sneakers, Tsakiris Mallas

Τζιν σε ίσια γεραμμή, Stradivarius

Βαμβακερή καμπαρτίνα, Mango

Ντένιμ ολόσωμη φόρμα, Zara