Follow us

Θες να ντύνεσαι πιο κομψά και γρήγορα το πρωί; Ακολούθησε αυτά τα 3 tips

Οι στιλιστικές συμβουλές που θα σου προσφέρουν λύσεις στην καθημερινή ρουτίνα σου.

Οι πιο κομψές γυναίκες φορούν αυτά τα looks στις διακοπές τους | Η στιλιστική έμπνευση που χρειάζεσαι Pixel Formula

Ξέρουμε πως το πρωί όλες μας τρέχουμε πανικόβλητες για να ετοιμάσουμε το πρωινό, το μεσημεριανό, τα σνακ και παράλληλα να δημιουργήσουμε ένα αξιόλογο σύνολο για να κλείσουμε την πόρτα του σπιτιού μας σαν σωστές fashionistas. Κάπου ανάμεσα στα παραπάνω βρίσκουμε χρόνο για το μακιγιάζ και να πιούμε δύο γουλιές καφέ ή τσάι. Με λίγα λόγια η πρωινή ρουτίνα περιλαμβάνει πολλά tasks και ακόμα λιγότερο χρόνο. Για αυτό και σήμερα συγκεντρώσαμε 3 στιλιστικές συμβουλές που θα κάνουν το ντύσιμό σου αρκετά πιο εύκολο και αβίαστα κομψό. Τα εν λόγω tips αφορούν κυρίως το πρωινό ντύσιμο, εκείνο που αφορά τα office looks, ωστόσο, μπορούν να εφαρμοστούν και σε άλλες περιστάσεις.

The styling survival guide to mornings | Τι θα φορέσεις, πώς θα το συνδυάσεις και πώς θα το οργανώσεις

Επένδυσε σε basics

Ουδέτερες αποχρώσεις, ευέλικτα κομμάτια, καθαρές γραμμές, ποιοτικά υφάσματα και πάνω από όλα διαχρονικά σχέδια είναι όσα χαρακτηρίζουν τα basic κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Ένα κολακευτικό τζιν, ένα t-shirt, ένα αμάνικο τοπ, ένα πουκάμισο, μία tailored παντελόνα και λευκά sneakers, όπως επίσης μία δερμάτινη tote τσάντα είναι μερικά από τα must have των basics. Αν έχεις αρκετά από αυτά στην γκαρνταρόμπα σου μπορείς να τα συνδυάζεις μεταξύ τους άφοβα και το αποτέλεσμα θα είναι πάντα κομψό με τη ρουτίνα σου να είναι αρκετά πιο σύντομη.

Loading...

Η μπουγάδα είναι must

Σίγουρα είναι μία αγγαρεία, ωστόσο, το συχνό πλύσιμο των ρούχων σου θα σου διασφαλίσει πως πάντα θα έχεις ότι χρειάζεσαι στη διάθεση σου. Από το τοπ που επιθυμείς μέχρι το κατάλληλο seamless εσώρουχο για το λινό φόρεμα ή το σορτς, που θες οπωσδήποτε να φορέσεις.

Loading...

Δημιούργησε 3 τουλάχιστον outfits

Καλό είναι να έχεις 3 φόρμουλες συνόλων στο μυαλό σου, που είναι κατάλληλες για τις πρωινές σου υποχρεώσεις. Για παράδειγμα στο γραφείο μπορείς να φοράς πάντα μία tailored παντελόνα με ένα λευκό πουκάμισο ή ένα κορμάκι, ένα μίντι φλοράλ φόρεμα ή ένα τζιν με ένα αμάνικο τοπ και ένα blazer. Κρατώντας αυτές τις φόρμουλες μπορείς εύκολα και γρήγορα να δημιουργείς κομψά looks αποφεύγοντας τα στιλιστικά ατοπήματα και την σπατάλη του πολύτιμου χρόνου σου.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ