Follow us

6 πανωφόρια που δεν θα σταματήσεις να φοράς όλο το φθινόπωρο (και αυτή την περίοδο)

Τα πανωφόρια που θα αναβαθμίσουν το μεταβατικό στιλ σου.

6 πανωφόρια που δεν θα σταματήσεις να φοράς όλο το φθινόπωρο (και αυτή την περίοδο) Pixel Formula

Το φθινόπωρο μπορεί να φαντάζει μακριά, όμως, είναι αρκετά πιο κοντά από όσο θα ήθελε η κάθε μια μας. Τα πρώτα δροσερά αεράκια έχουν φυσήξει και εμείς έχουμε αρχίσει ήδη την οργάνωση της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας. Σήμερα θα κάνουμε λόγο για τα 6 πανωφόρια που είναι απαραίτητα για τις εμφανίσεις της επόμενης σεζόν αλλά και για τις πρώτες δροσερές ημέρες του Αυγούστου.

Ποια πανωφόρια είναι απαραίτητα στη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα;

Biker | Ένα τζάκετ μηχανής ή αλλιώς ένα δερμάτινο πανωφόρι με ασημένιες edgy λεπτομέρειες θα είναι πάντα η πιο διαχρονική επιλογή για άψογες εμφανίσεις τους μεταβατικους μήνες. Ένα biker τζάκετ είναι η επένδυση στην γκαρνταρόμπα σου που δεν θα μετανιώσεις ποτέ.

Loading...

Denim | Εξίσου μία διαχρονική επιλογή που θα ξεκινήεις να φοράς από τις επόμενες ημέρες, είναι το ντένιμ τζάκετ. Οι ενημερωμένες fashionistas μας προτείνουν, μάλιστα, να δημιουργήσουμε total denim looks για τις πιο cool εμφανίσεις τόσο αυτή την περίοδο όσο και το φθινόπωρο.

Loading...

Plaid Blazer | Τα blazers δεν έχουν κάποιο ταμπελάκι που να τα κατατάσει σε κάποια σεζόν: Δεν ανήκουν στο φθινόπωρο, ούτε και αποκλειστικά στον χειμώνα και την άνοιξη, ενώ τα προτειμάμε και το καλοκαίρι από το γραφείο έως τις δροσερές βραδιές. Είναι άκρως ευέλικτα και πάντα αναβαθμίζουν τα looks μας. Ωστόσο, το φθινόπωρο το καρό blazer έχει την τιμητική του και δίνει το παρών στις πιο κομψές εμφανίσεις.

Loading...

Preppy cardigan | Η αγαπημένη ζακέτα των Γαλλίδων που φοράμε όσο καμία άλλη τους μεταβατικούς μήνες είναι το preppy σχέδιο. Έχει συνήθως tweed πλέξη και πολυτελείς λεπτομέρειες και κάθε κομψή γυναίκα την προτιμάει στα φθινοπωρινά looks της και όχι αδίκως.

Loading...

Oversized shirt | Δεν συγκαταλέγεται ως πανωφόρι, ωστόσο, μπορεί να φορεθεί ακριβώς όπως ένα τζάκετ. Είναι μία πιο ανάλαφρη πρόταση που μπορείς εύκολα να φορέσεις στα καθημερινά και casual outfits σου.

Loading...

Bomber | Για τα athleisure looks σου θα προτιμάς το bomber τζάκετ, το οποίο θα προσφέρει πολλούς στιλιστικούς πόντους στα αθλητικά -και όχι μόνο- σύνολά σου.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ