Αυτό είναι το φόρεμα που επιλέγουν για τα ραντεβού τους οι celebrities

Από την Hailey Bieber έως τη Victoria Beckham, το φόρεμα που κερδίζει πάντα τις εντυπώσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Δεν είναι τυχαίο που ο αείμνηστος Karl Lagerfeld έλεγε, πως καμία δεν μπορεί να είναι απροετοίμαστη ή υπερβολική φορώντας ένα μαύρο φόρεμα. Ο Κάιζερ της μόδας, όπως επίσης και οι πιο εμβληματικοί σχεδιαστές στη βιομηχανία της, επαινούσε με κάθε ευκαιρία το εν λόγω κομμάτι και όχι αδίκως. Αμέτρητες γυναίκες ανά τον κόσμο βασίζονται πάνω του για να δημιουργήσουν εμφανίσεις για κάθε περίσταση. Το μαύρο φόρεμα είναι ένα πραγματικά ασυναγώνιστο κομμάτι, σαν το λευκό πουκάμισο, που δεν θα φύγει ποτέ από τις τάσεις της μόδας. Είναι ευκολοφόρετο, αποτελεί one - piece outfit, είναι επιβλητικό, κομψό και σαγηνευτικό. Ανάλογα τα αξεσουάρ μπορεί να μεταμορφωθεί από ένα καθημερινό φόρεμα γραφείου σε ένα εντυπωσιακό για τις βραδινές εξόδους. Οι στιλιστικές του δυνατότητες είναι απεριόριστες.

Το μαύρο φόρεμα δίνει το παρών και στις γκαρνταρόμπες των πιο κομψών γυναικών ανά τον κόσμο. Στα social media κοσμεί τις εμφανίσεις των fashion experts και insiders, από party looks σε casual. Στο κόκκινο χαλί βλέπουμε την Hailey Bieber, την Jennifer Aniston, την Zendaya και άλλες μούσες των σχεδιαστών με τις πιο φίνες εκδοχές του Little Black Dress. Εξίσου εντυπωσιακή είναι και η παρουσία του στις σελίδες της ιστορίας της μόδας με το revenge dress τη πριγκίπισσας Diana να κατέχει εξέχουσα θέση.

Τα μικρό μαύρο φόρεμα είναι η go to επιλογή των διάσημων και για τα ραντεβού τους. Η πρόσφατη εμφάνιση της Kylie Jenner με ένα μίνι strapless φόρεμα σε ραντεβού με τον σύντροφό της, Travis Barker, μας θύμισε την στιλιστική αξία του. Με αφορμή το δικό της LBD ανατρέξαμε στα date looks των celebrities και διαπιστώσαμε πώς είναι αμέτρητες οι εμφανίσεις τους με το συγκεκριμένο fashion item και δεν τις αδικούμε. Είναι αβίαστα σέξι, διαχρονικό και πάντα θα κερδίζει τις εντυπώσεις. Βέβαια, ανάλογα και με το σχέδιο μπορεί να είναι άκρως ευέλικτο για να μπορέσεις με τα κατάλληλα αξεσουάρ να το προσαρμόσεις στις δικές σου στιλιστικές απαιτήσεις και περιστάσεις.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις πιο stylish εμφανίσεις τους με πρωταγωνιστές τα δικά τους μαύρα μικρά φορέματα από τα ραντεβού τους. Τα looks είναι η απόδειξη πως το LBD είναι το ιδανικό φόρεμα για το date night και όχι μόνο. Δες τα σχέδια και πώς τα φόρεσαν οι αγαπημένοι σου celebrities.

LBD | Celebrity Edition

Selena Gomez

Kendall Jenner

Kaia Gerber

Emily Ratajkowski

Kourtney Kardashian

Victoria Beckham

Vanessa Hudgens

Lily James

Bella Hadid

Hailey Bieber

Jennifer Lopez

Kylie Jenner

Ivanka Trump