Follow us

Αυτή η τάση είναι η επιτομή του κομψού και ανανεωμένου καλοκαιρινού στιλ

Το crochet είναι απαραίτητο στο καλοκαιρινό στιλ και το crochet φόρεμα είναι η επιτομή του.

Αυτή η τάση είναι η επιτομή του κομψού και ανανεωμένου καλοκαιρινού στιλ Pixel Formula

Έρχονται στιγμές στο χώρο της μόδας, που μία τάση αποκτάει μεγαλύτερη στιλιστική αξία και γίνεται διαχρονική. Τη μία σεζόν τραβάει όλη την προσοχή με κάθε fashionista να τρέχει να την υιοθετήσει και την άλλη δίνει το παρών στις πιο κομψές εμφανίσεις με διακριτική ομορφιά. Μία τέτοια τάση είναι το crochet trend, που πλέον μπορείς να το εμπιστεύεσαι κάθε χρόνο για άψογες καλοκαιρινές εμφανίσεις. Το crochet προτιμάται κυρίως στα festival looks, τις μουσικές διοργανώσεις που λαμβάνον χώρα κατά τη διάρκεια των ζεστών μηνών. Crochet two pieces, halter tops και μίνι φορέματα τράβηξαν την προσοχή μάς στα looks της διοργάνωσης του φετινού μουσικού φεστιβάλ Coachella. Πολύχρωμα μοτίβα σε ιδιαίτερη πλέξη φωτογραφήθηκαν στα σύνολα των L.A Girls και στα δύο Σαββατοκύριακα του Coachella.

Loading...

Το crochet, όμως, ενδείκνυται και για τις εμφανίσεις των διακοπών. Μάλιστα, οι style experts το προτιμούν κάθε χρόνο στα looks τους για το απόλυτο κομψό island style. Το συναντάμε και στα πολυτελή σύνολα των fashionistas στη Γαλλική Ριβιέρα και τους ιταλικούς hot προορισμούς. Θαυμάζοντας τα και φέτος καταλήξαμε στο εξής συμπέρασμα: Το crochet είναι απαραίτητο στο καλοκαιρινό στιλ και το crochet φόρεμα είναι η επιτομή του.

Loading...
Loading...

Τα crochet φορέματα που θα φορέσεις στις διακοπές σου

Όπως ήταν αναμενόμενο, ξεχυθήκαμε στην αγορά για να βρούμε τα πιο stylish crochet σχέδια και τα καταφέραμε. Συνεχίζοντας να σκρολάρεις θα ανακαλύψεις crochet φορέματα σε μία ποικιλία χρωμάτων, διαφορετικά μήκη και κολακευτικές σιλουέτες που θα σε αναδείξουν στην πιο καλοντυμένη της σεζόν. Φροντίσαμε να έχουμε μεγάλη στιλιστική ευελιξία, έτσι ώστε να τα φορέσεις και στην πόλη συνδυασμένα πάντα με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Λίγο προτού φτιάξεις βαλίτσα, βρες το ιδανικό crochet φόρεμα για τις στιλιστικές σου ανάγκες.

Crochet μίντι φόρεμα, Marks & Spencer

Crochet μίντι φόρεμα, Pink Woman

Crochet μίνι φόρεμα, H&M

Crochet μίνι φόρεμα, Zara

Crochet μίντι φόρεμα, Bershka

Crochet μίνι φόρεμα με μακρύ μανίκι και ανοιχτή πλάτη, Pull & Bear

Crochet μίντι φόρεμα, Mango

Crochet μάξι φόρεμα, Stradivarius

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ