Follow us

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί φόρεσε το πιο κολακευτικό μαύρο ολόσωμο μαγιό

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μοιράζει μαθήματα στιλ πάνω στο beach look.

MissBloom TEAM
Ζενεβιέβ Μαζαρί NDP Photo Agency

Οι celebrities μπορεί να απολαμβάνουν το διάλειμμα τους από τους γρήγορους ρυθμούς της showbiz και τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, ωστόσο, παραμένουν ιδιαίτερα ενεργοί στα social media. Δεν χάνουν στιγμή να ενημερώνουν τους διαδικτυακούς τους φίλους για τις καλοκαιρινές περιπέτειες στους προορισμούς των διακοπών τους. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και η Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πολλά στιγμιότυπα από τις διακοπές της. Τη δική μας προσοχή τράβηξε με μία πρόσφατη ανάρτησή της, στην οποία φοράει το μαγιό, που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα.

Loading...

Το μαύρο ολόσωμο μαγιό της Ζενεβιέβ Μαζαρί που θα σε ξεχωρίσει στις εμφανίσεις σου στην παραλία

Ο λόγος για την παρακάτω ανάρτηση, στην οποία η Ζενεβιέβ Μαζαρί φαίνεται να είναι ξαπλωμένη σε ένα κόκκινο σκάφος στη μέση της μπλε θάλασσας. Η ίδια φοράει ένα ιδιαίτερα κολακευτικό και on trend μαύρο ολόσωμο μαγιό. Πρόκειται για ένα σχέδιο με cut outs κάτω από το μπούστο και τιράντες. Αγκαλιάζει σφιχτά τη μέση της και τα ευρηματικά κοψίματα στο σημείο αυτό ανανεώνουν το κλασικό look του μαύρου ολόσωμου μαγιό.

Loading...

Είναι μία εξαιρετική επιλογή για εσένα που θες να ξεχωρίσεις φέτος στις παραλίες νιώθοντας συγχρόνως μία άνεση φορώντας το μαγιό σου. Plus, μπορείς να το φορέσεις και ως τοπ στις βραδινές εξόδους των διακοπών σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ