Follow us

Η Δανάη Μπάρκα λατρεύει τα ολόσωμα μαγιό και φέτος φόρεσε αυτά τα σχέδια

Πάρε έμπνευση για τις δικές σου εμφανίσεις στην παραλία από την expert στα ολόσωμα μαγιό, τη Δανάη Μπάρκα.

MissBloom TEAM
Δανάη Μπάρκα

Όλες μας έχουμε μία μεγάλη ποικιλία με αμέτρητα σχέδια μαγιό, ωστόσο, κάθε σεζόν έχουμε την ανάγκη και από ένα νέο look. Κάποιο που θα ανανεώσει όσο τίποτα άλλο τις εμφανίσεις μας στην παραλία και δη εκείνες που θα κάνουμε κατά τη διάρκεια των διακοπών τις επόμενες εβδομάδες. Φέτος, λοιπόν, αναζητάμε ένα ολόσωμο μαγιό. Πρόκειται για ένα παραμελημένο σχέδιο -αδίκως βέβαια, καθώς κολακεύει κάθε γυναικεία σιλουέτα ανεξάρτητα από τις μετρήσεις και το μέγεθος. Τα ολόσωμα μαγιό, μάλιστα, λειτουργούν και ως τοπ στις καλοκαιρινές εμφανίσεις μας και έτσι σίγουρα ανήκουν στην βαλίτσα των εκδρομών μας. Η Δανάη Μπάρκα αναγνωρίζει την στιλιστική τους αξία και τα εμπιστεύεται στις εμφανίσεις στην παραλία.

Φέτος, μάλιστα, η παρουσιάστρια τους έχει δώσει την ψήφο εμπιστοσύνης της και δεν τα αποχωρίζεται στα beach looks της -και δεν την αδικούμε. Είναι τόσο άνετα και κομψά, που αναβαθμίζουν αβίαστα τις εμφανίσεις στην παραλία. Η Δανάη Μπάρκα, ωστόσο, έχει ξεχωρίσει εκείνα που μπορείς να φορέσεις και ως τοπ στα looks των διακοπών σου. Εμπριμέ, μονόχρωμα με pop αποχρώσεις και ιδιαίτερες λεπτομέρειες, τα ολόσωμα μαγιό της αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου.

Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις τα one piece μαγιό που φόρεσε φέτος η Δανάη Μπάρκα και θα θες οπωσδήποτε να αποκτήσεις.

Beach Look | Τα ολόσωμα μαγιό της Δανάης Μπάρκα που θα θες να αποκτήσεις άμεσα

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ