Follow us

5 φθινοπωρινές τάσεις που δεν θα φορέσουμε φέτος

Ποια φθινοπωρινά trends θα αποχωρίσουν από την γκαρνταρόμπα μας;

5 φθινοπωρινές τάσεις που δεν θα φορέσουμε φέτος Pixel Formula

Θα ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ψέματα να σου πούμε πως η γκαρνταρόμπα μας έχει χώρο για νέα φθινοπωρινά fashion items. Για αυτό και με τον ερχομό της νέας σεζόν πάντα κάνουμε ένα καλό ξεκαθάρισα των κομματιών της απομακρύνοντας εκείνα που έχουν κάνει τον κύκλο της ζωής τους αλλά και εκείνα που δεν έχουν πλέον θέση στο στιλ μας και δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες του. Κάπως έτσι κερδίζουμε τις απαραίτητες θέσεις για τις τάσεις της εκάστοτε και σεζόν και σήμερα θα κάνουμε λόγο για τα 5 φθινοπωρινά trends που θα αφήσουμε πίσω μας και θα τα αντικαταστήσουμε με τις νέες τάσεις.

Το update της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας γίνεται τώρα | Ποιες τάσεις αποχωρούν και ποιες παίρνουν τις θέσεις τους

Φέτος τα δερμάτινα blazer που μεσουράνησαν την προηγούμενη σεζόν αποχωρούν από το προσκήνιο της μόδας και τη θέση τους δίνουν στα edgy δερμάτινα τζάκετ. Πρόκειται για τα πιο κλασικά πανωφόρια της σεζόν, που δεν θα χάσουν ποτέ την στιλιστική τους αξία και φέτος φαίνεται, πως θα γίνουν το it fashion item του φθινοπώρου.

Loading...

Τα chelsea μποτάκια φορέθηκαν όσο τίποτα άλλο τις προηγούμενες σεζόν, όμως φέτος οι over the knee μπότες τύπου wellingtons έχουν την τιμητική τους. Έκαναν αισθητή την παρουσία τους από την προηγούμενη σεζόν και φέτος επιστρέφουν στην πιο hot εκδοχή του.

Loading...

Τα statement καλσόν, εκείνα με τα logos και τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες, θα δώσουν τη θέση τους στις ψηλές πλεκτές κάλτσες. Η διάσημη αισθητική του balletcore έρχεται δυναμικά για να ανανεώσει την φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα.

Loading...

Σε συνέχεια την προαναφερθείσας αισθητικής, η εν λόγω τάση μας προτείνει τις πιο ρομαντικές μπαλαρίνες, εκείνες που φαίνεται σαν να έχουν βγει από την τσάντα μίας αυθεντικής μπαλαρίνας, και αντικαθιστούν τα clogs.

Loading...

Τέλος, οι μίνι φούστες με τις πιέτες θα δώσουν τη θέση τους στις μίντι και κυρίως εκείνες που έχουν πένσιλ σχέδιο και ντένιμ υφή.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ