Follow us

Αυτά είναι τα πιο όμορφα φλατ παπούτσια που θα φορέσουμε όλες μας το φθινόπωρο

Η Miu Miu κατάφερε ξανά να γίνει viral και να κάνει τάση τα πιο κλασικά φλατ παπούτσια -οι fashionistas ήδη τα φορούν.

Αυτά είναι τα πιο όμορφα φλατ παπούτσια που θα φορέσουμε όλες μας το φθινόπωρο Pixel Formula

Η Miuccia Prada κάτι κάνει πολύ σωστά ως καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Miu Miu. Πριν καιρό είχαμε κάνει λόγο για το cropped set που είχε εμφανιστεί στο catwalk της συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι '22. Το συναντήσαμε σχεδόν παντού: Η μίνι φούστα και το κοντό πουκάμισο κάτω από το cropped πουλόβερ μας έδωσε ένα νέο look στο preppy σύνολο αλλά και τα staples του office style. Το συγκεκριμένο look όπως και άλλες εκδοχές του από τη συλλογή S/S '22 τα θαυμάσαμε σε κάθε εμφάνιση των μεγαλύτερων fashionistas στη βιομηχανία της μόδας. Έγιναν viral και κατά επέκταση τάση. Λίγους μήνες μετά και ο οίκος επιστρέφει ακόμα πιο δυναμικός για μας συστήσει τα νέα ''it'' παπούτσια της επόμενης σεζόν, δηλαδή το διάσημο σχέδιο που δεν θα λείπει από κανέναν 'ινσταγκραμικό' λογαριασμό και ανανεωμένη γκαρνταρόμπα, καθώς οι λόγο είναι πολλοί.

Η Miu Miu μάς παρουσιάζει τα πιο stylish φλατ παπούτσια της φθινοπωρινής σεζόν | Οι fashionistas ήδη τα φορούν

Ο λόγος για τις μπαλαρίνες και όχι οποιεσδήποτε αλλά εκείνες που θα άνηκαν σε μία πραγματική μπαλαρίνα. Η Miu Miu στην παρουσίαση της συλλογής Φθινόπωρο/Χειμώνας '22-23 έντυσε τα μοντέλα της με τις πιο κομψές μπαλαρίνες που έχουμε δει. Σατινέ με τα χαρακτηριστικά λουράκια του υποδήματος, που φορούν στο μπαλέτο, και τον φιόγκο αποτελεί την πιο άνετη και κομψή πρόταση για το φθινόπωρο και το χειμώνα. Το συγκεκριμένο σχέδιο αποτίει φόρο τιμής στο αρχικό look των Miu Miu μπαλαρινών, που είχε παρουσιάσει ο οίκος το 2016 τραβώντας και τότε τα βλέμματα της fashion κοινότητας πάνω του.

Αυτά είναι τα πιο όμορφα φλατ παπούτσια που θα φορέσουμε όλες μας το φθινόπωρο

Οι συγκεκριμένες μπαλαρίνες έχουν ήδη γίνει viral στα social media με τις fashionistas να μας δείχνουν τα χρώματα και τα looks που έχουν προτιμήσει. Αν ψάχνεις για την ιδανική μπαλαρίνα και το πιο stylish φλατ υπόδημα, μπορείς να εμπιστευτεί της Miu Miu. Plus, οι μπαλαρίνες και δη αυτό το σχέδιο προτιμάται περισσότερο από κάθε άλλο από τις πιο κομψές γυναίκες, τις Γαλλίδες.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ