Το είπαμε πρώτες | Αυτό είναι το διαχρονικό φόρεμα που θα φορέσουμε όλες το φθινόπωρο

Το φόρεμα με το animal print που θα δεις να φορούν όλες οι fashionistas το επόμενο 6μηνο.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Τους τελευταίους μήνες συχνά συναντούσαμε ένα άκρως αμφιλεγόμενο print τόσο στις εμφανίσεις των fashionistas ανά τον κόσμο όσο και στη δική μας μικρή showbiz. Πρόκειται για ένα μοτίβο που για χρόνια είχε συνδυαστεί με το kitsch, την υπερβολή και σε κάποιες περιπτώσεις την κακογουστιά. Στη μικρή και μεγάλη οθόνη το επέλεγαν οι πιο εκκεντρικοί χαρακτήρες και έτσι είχε συνδυαστεί με το αρνητικό extravagant. Όμως οι μεγάλοι οίκοι μόδας αλλά και οι fashion insiders αποφάσισαν, πως θα το επαναπροσδιορίσουν. Θα το αναγάγουν στο must have της σεζόν και θα μας προτείνουν τους πιο ανανεωμένους και πάνω από όλα κομψούς τρόπους για να το φορέσουμε. Ο λόγος για το λεοπάρ print, που έκανε αισθητή την παρουσία του στις πασαρέλες της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '22-23 και τις γκαρνταρόμπες των fashionistas ήδη από τον προηγούμενο μήνα.

Θαυμάσαμε το λεοπάρ την περσινή σεζόν κυρίως σε παλτό και αξεσουάρ, όμως, όπως όλα δείχνουν φέτος το συγκεκριμένο animal print θα φορεθεί όσο κανένα άλλο στα φορέματα. Ήδη εμφανίστηκε στα καλοκαιρινά looks με υπέροχα μάξι λεοπάρ φορέματα να αναδεικνύουν μαυρισμένες επιδερμίδες αλλά και casual εμφανίσεις.

Οι πασαρέλες μίλησαν | Το λεοπάρ φόρεμα είναι must have για αυτή τη σεζόν

Οι πασαρέλες των Moschino, Etro, Lanvin, Cavali Sacai, Max Mara και Michael Kors παρουσίασαν τις δικές τους εκδοχές στο λεοπάρ φόρεμα δίνοντας μεγάλη έμπνευση για τις φθινοπωρινές εμφανίσεις. Τα σχέδια τους χαράζουν νέα εποχή στο παρεξηγημένο print και τώρα το άλλοτε κακόφημο λεοπάρ γίνεται συνώνυμο του δυναμισμού, της πολυτέλειας και του αυθεντικού γυναικείου στιλ. Οι σχεδιαστές προτείνουν την υιοθέτηση του σε ένα άκρως κολακευτικό φόρεμα, το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα πάντα με τα αξεσουάρ σε αμέτρητες περιστάσεις.

Ένα λεοπάρ φόρεμα συνδυασμένο με μπότες ή γόβες και ένα μακρύ παλτό είναι σίγουρα ένα look που δεν θα περάσει απαρατήρητο, ενώ το επίθετο ''καλοντυμένο'' είναι σίγουρα δικό του. Οι fashionistas το έχουν προτίμησαν στα καλοκαιρινά φορέματα τους και σίγουρα θα το συναντήσουμε και την επόμενη σεζόν στις πιο δυναμικές εμφανίσεις.