Follow us

Φέτος οι τάσεις θέλουν εκκεντρικά πανωφόρια και σε αυτά πρέπει να επενδύσεις

Σε ποια πανωφόρια αξίζει να επενδύσεις το φθινόπωρο σύμφωνα με τις τάσεις της σεζόν Α/W '22-23.

Φέτος οι τάσεις θέλουν εκκεντρικά πανωφόρια και σε αυτά πρέπει να επενδύσεις Pixel Formula

Πόσο σημαντικό είναι ένα πανωφόρι για την εμφάνιση σου; Πολύ. Το συγκεκριμένο fashion item παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην πρώτη ματιά του κόσμου. Σε συστήνει προτού αρθρώσεις οποιαδήποτε λέξη, πριν ακούσουν την φωνή σου. Το πανωφόρι έχει μεγάλη στιλιστική αξία, πέρα από την χρηστική, και αξίζει πάντα την επένδυση. Σε ποια όμως μας προτρέπουν οι τάσεις να επενδύσουμε; Σε εκκεντρικά σχέδια με τολμηρό αλλά και δυναμικό χαρακτήρα. Οι τάσεις θέλουν να μας ξεχωρίσουν ανάμεσα στα πλήθη. Έχουν βάλει στόχο να αναβαθμίσουν ακόμα και το πιο απλό σύνολο μας, εκείνο με το τζιν και το ζιβάγκο. Η σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '22-23 θέλει τόλμη και glamour σε κάθε αισθητική και στιλ. Αναλύοντας, λοιπόν, όσα παρουσιάστηκαν τους προηγούμενους μήνες παρακάτω συγκεντρώσαμε τα πανωφόρια που αξίζουν την επένδυση στην φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα σου.

Fall Time | Τα πανωφόρια που θα κάνουν update στην γκαρνταρόμπα σου

Bomber τζάκετ | Το bomber που έχει φορεθεί όσο κανένα άλλο τις προηγούμενες σεζόν επιστρέφει πιο ανανεωμένο από ποτέ. Οι πασαρέλες των Christian Dior, Etro, Hermès και Celine προτείνουν δερμάτινες, αδιάβροχες υφές, εμπριμέ looks και ιδιαίτερες λεπτομέρειες, που το διαφοροποιούν από όσα έχουμε συνηθίσει.

Φέτος οι τάσεις θέλουν εκκεντρικά πανωφόρια και σε αυτά πρέπει να επενδύσεις

Δερμάτινα παλτό σε έντονες αποχρώσεις | Οι collecctions των Rejina Pyo, Chloé, Ermanno Scervino και Prada μεταξύ άλλων έκαναν ένα πράγμα σαφές: Τα δερμάτινα blazers θα δώσουν τη θέση του στα μίντι παλτό και σε έντονες αποχρώσεις. Αυτό θα πει statement πανωφόρι και ανυπομονούμε να βρούμε το δικό μας.

Pixel Formula

Faux Fur Παλτό | To παλτό από ψεύτικη γούνα φαίνεται πως θα γίνει το απόλυτο obsession κάθε fashionista σύμφωνα με τις συλλογές των Coperni, Del Core, Fendi και Emporio Armani.

Pixel Formula

Biker δερμάτινο τζάκετ | Το θεωρούμε staple και οι Khaite, Laquan Smith, Saint Laurent και Alaia το έχουν αναγάγει σε τάση της επόμενης σεζόν. Oversized σιλουέτα με ακόμα πιο edgy πινελιές, το δερμάτινο τζάκετ γίνεται το απαραίτητο πανωφόρι.

Pixel Formula

Oversized Blazer | Τέλος, για τις μεταβατικές εβδομάδες του φθινοπώρου οι Miu Miu, Versace, Prada και Alexander McQueen προτείνουν oversized σιλουέτες στα κλασικά blazers που συνορεύουν με τις boxy.

Pixel Formula

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ