Follow us

Η νέα συλλογή των H&M έφτασε | Αυτά είναι τα κομμάτια που θα φορέσεις το φθινόπωρο

Το ανανεωμένο στιλ του φθινοπώρου θα έχει την υπογραφή των H&M.

street style Splash News / Ideal Image

Εάν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, χρειάζεται να παραδεχτούμε πως η επιστροφή στην πόλη μετά τις διακοπές δεν είναι μία εύκολη διαδικασία. Οι καλοκαιρινές διακοπές φτάνουν στο τέλος, δίνοντας τη θέση τους στην καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις. Ωστόσο, ως fashionistas που αγαπούν τη μόδα υπάρχει κάτι που μπορεί να μας προκαλέσει μεγάλο ενθουσιασμό. Ο λόγος για όλα τα νέα trends και τις συλλογές των brands που μας περιμένουν να τα ανακαλύψουμε.

Το φθινόπωρο άλλωστε είναι μία εποχή που έχει συνδυαστεί με την ανανέωση του ντυσίματος. Για τους επόμενους μήνες, πρόκειται να αποθηκεύσουμε καλά στη ντουλάπα όλα τα μαγιό, τα καφτάνια, τα σανδάλια και τις ψάθινες τσάντες και θα ξεκινήσουμε να φοράμε περισσότερα blazers, ψηλόμεσες παντελόνες, καμπαρντίνες και πλεκτά φορέματα.

Διαβάστε Επίσης

Εάν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που επιθυμούν να υποδέχονται τη νέα σεζόν, έχοντας ήδη στη ντουλάπα τους όλα τα staples, τότε η νέα συλλογή των H&M πρόκειται να σε ενθουσιάσει. Το high street brand έχει ήδη κυκλοφορήσει τη συλλογή του για το φθινόπωρο και προσφέρει όλα τα items που θα χρειαστείς για να ανανεώσεις το ντύσιμο και τη γκαρνταρόμπα σου.

Ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας, ένα κοστούμι σε έντονο χρώμα όπως το μπλε είναι σίγουρα μία must αγορά, αφού μπορείς να το φορέσεις τόσο σε formal όσο και casual περιστάσεις. Τα midi φορέματα -μονόχρωμα και εμπριμέ- είναι επίσης άκρως απαραίτητα για το φθινόπωρο και ιδανικά για την επιστροφή στο γραφείο. Τα cigarette παντελόνια και οι ψηλόμεσες παντελόνες είναι εξίσου χρήσιμα, αφού μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί στο γραφείο μέχρι τη βραδινή έξοδο με διαφορετικό styling. Τα πουλόβερ με λεπτή πλέξη και τα κορμάκια με μακριά μανίκια με χαρούμενες αποχρώσεις όπως το πορτοκαλί συνδυάζονται τέλεια με τα τζιν παντελόνια σου, δημιουργώντας τους πιο κομψούς συνδυασμούς για το φθινόπωρο.

Editor's Picks

Cigarette παντελόνι H&M

Φόρεμα με μοτίβο σε φαρδιά γραμμή H&M

Φόρεμα με δετή ζώνη H&M

Φαρδύ σατέν παντελόνι H&M

Double-breasted jacket H&M

Φόρεμα με μοτίβο σε φαρδιά γραμμή H&M

Denim φόρεμα με γιακά H&M

High-waisted tailored trousers H&M

Wide High Jeans H&M

Ζακέτα από σύμμεικτο μαλλί H&M

Καμπαρντίνα σε φαρδιά γραμμή H&M

Κοντή κρουαζέ φούστα H&M

Κοντό κρουαζέ φόρεμα H&M

Κορμάκι με άνοιγμα H&M

Πουλόβερ λεπτής πλέξης με γιακά H&M

Πουκάμισο σε φαρδιά γραμμή H&M

Σταυρωτό σακάκι H&M

Σατέν κρουαζέ φόρεμα H&M

Φόρεμα από βισκόζη H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ