Follow us

8 τσάντες που δεν είναι σακίδια για να κρατήσεις στο πανεπιστήμιο ή το σχολείο

Αν έψαχνες εναλλακτική στο σακίδιο πλάτης, τότε εδώ θα βρεις τις πιο κομψές και ευέλικτες προτάσεις.

8 + 1 τσάντες που δεν είναι σακίδια για να κρατήσεις στο πανεπιστήμιο ή το σχολείο Pixel Formula

Σιγά σιγά όλοι μας επιστρέφουμε στην καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις μας. Κάποιοι μπαίνουν σε επαγγελματικούς ρυθμούς και άλλοι σε ρυθμούς σχολείου αλλά και φοιτητικούς. Σε κάθε περίπτωση θα χρειαστείς ένα πράγμα για να ξεκινήσεις τη νέα παραγωγική σεζόν και αυτό δεν είναι άλλο από την κατάλληλη τσάντα, το must have αξεσουάρ είτε είσαι φοιτήτρια είτε μαθήτρια -βέβαια το ίδιο ισχύει και για εσένα που θα γυρίσεις στο γραφείο. Φέτος, λοιπόν, δεν θα κρατήσεις το κλασικό backback, το υφασμάτινο σακίδιο πλάτης. Αντί για αυτό θα δώσεις την ευκαιρία σε μία πολύ κομψή τσάντα, που θα αξιοποιήσεις και στις βόλτες μετά το πέρας του μαθήματος και της δουλειάς.

Η νέα εποχή στο school style | Οι τσάντες που θα αναβαθμίσουν το καθημερινό ντύσιμο

Πλέον οι πιο ανανεωμένες φοιτήτριες αλλά και μαθήτριες αποφεύγουν τα backpacks. Μπορεί πριν από μερικές σεζόν να ήταν η go to επιλογή για το street style, όμως, τα σακίδια πλάτης περιορίζονται όσον αφορά τη στιλιστική ευελιξία και χρησιμότητα τους. Είναι οι ιδανικές προτάσεις για το travel look (δες εδώ περισσότερα) αλλά όχι για το καθημερινό outfit σου. Με ποια σχέδια θα τα αντικαταστήσεις;

Loading...

Οι fashionistas και κυρίως εκείνες του Tik Tok μας προτείνουν τσάντες ώμου με δερμάτινη όψη, υλικό καμβά και πολυτελείς λεπτομέρειες που θα αναβαθμίσουν ακόμα και το πιο απλό look εκείνο με πρωταγωνιστές το τζιν και το λευκό T-shirt. Μεγάλη τάση αποτελούν οι shopper τσάντες για το πανεπιστήμιο αλλά και το σχολείο, καθώς ολοκληρώνουν ιδανικά την preppy αισθητική που είναι εξίσου on trend. Οι Tik Tokers προτείνουν τα δικά τους αγαπημένα σχέδια και με αφορμή τα βίντεο τους και τη νέα σεζόν, δεν μπορούσαμε να μην δημιουργήσουμε τον δικό μας ιδανικό shopping guide με τις must have τσάντες για αυτό τον σκοπό.

Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις τις τσάντες ώμους, που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις: Είναι ευρύχωρες χωρώντας όλα τα απαραίτητα αντικείμενα της ημέρας, είναι κομψές και έχουν μεγάλη ευελιξία για να τις συνδυάσεις με τα outfits σου.

Τσάντα ώμου, Mango

Δερμάτινη τσάντα ώμου, Callista Crafts

Basic shopper τσάντα, Zara

Τσάντα ώμου με αλυσίδες, Carpisa

Τσάντα ώμου με διάτρητο σχέδιο, Marks & Spencer

Τσάντα ώμου, Longchamp

Τσάντα ώμου με graffic σχέδιο, Tsakiris Mallas

Τσάντα ώμου με pied de poule σχέδιο, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ