Follow us

Μία fashionista σου δείχνει τι να φορέσεις στο γραφείο αυτή την εβδομάδα

Η στιλιστική έμπνευση για το office style της μεταβατικής περιόδου.

Μία fashionista σου δείχνει τι να φορέσεις στο γραφείο αυτή την εβδομάδα Pixel Formula

Όλες χρειαζόμαστε μία παραπάνω βοήθεια αυτή την περίοδο. Ο καιρός είναι αρκετά απρόβλεπτος και έτσι το καθημερινό ντύσιμο καταναλώνει περισσότερο χρόνο από όσο πρέπει, χωρίς ωστόσο να καταφέρνουμε πάντα τη δημιουργία του κατάλληλου look. Ειδικά όσον αφορά το ντύσιμο του γραφείου, όπου το dress code μας βάζει περιορισμούς, το styling μας χρειάζεται ένα χέρι βοηθείας. Βρισκόμαστε στην περίοδο όπου είτε ο καιρός θα έχει απότομες εναλλαγές είτε θα αναρωτιόμαστε αν τα ρούχα μας είναι αρκετά καλοκαιρινά ή κατάλληλα για αυτή την εποχή. Τα στιλιστικά προβλήματα, λοιπόν, τη μεταβατική περίοδο είναι πολλά και η βοήθεια από μία fashionista είναι αναγκαία. Πού θα τη βρούμε; Στα social media εκεί όπου η στιλιστική έμπνευση δεν σταματάει ποτέ.

Αυτά είναι τα 6 διαφορετικά outfits που θα φορέσεις στο γραφείο αυτή την εβδομάδα

Στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Instagram, καθώς αναζητούσαμε την κατάλληλη στιλιστική έμπνευση για τη μεταβατική περίοδο, συναντήσαμε ένα μικρού μήκους βίντεο της Rebeka Baráth. Πρόκειται για μία fashionista που μετράει πολλούς χιλιάδες followers και καθημερινά δημοσιεύει τα αγαπημένα της outfits. Ξεχωρίζει για την ευέλικτη και προσιτή γκαρνταρόμπα της, καθώς δημιουργεί σύνολα, που η κάθε μία θα φορέσει στην καθημερινότητά της. Στην γκαρνταρόμπα της θα συναντήσεις τάσεις της εκάστοτε σεζόν, όμως, τα looks στηρίζονται κυρίως σε staples.

Loading...

Σε μία από τις αναρτήσεις της, η ίδια παρουσιάζει 6 διαφορετικά looks για το γραφείο, που μπορείς εύκολα να αναδημιουργήσεις στηριζόμενη στη δική σου γκαρνταρόμπα. Αποτελούν τις ιδανικές προτάσεις για το μεταβατικό στιλ, καθώς συνδυάζει καλοκαιρινά κομμάτια με φθινοπωρινά, ενώ τα outfits πληρούν τις προϋποθέσεις του office look. Ευέλικτα, άνετα και ευκολοφόρετα θα τα χαρακτηρίζαμε και θα σε βοηθήσουν σίγουρα να ντυθείς καταλλήλως για αυτή την δύσκολη στιλιστική περίοδο.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ