Follow us

Στην Pull & Bear βρήκαμε τα πιο stylish φούτερ που θα φοράς όλο το φθινόπωρο

Οι fashionistas πάντα τα επιλέγουν για τα φθινοπωρινά looks τους και οι λόγοι είναι πολλοί.

Τα φούτερ που θα σε βάλουν σε φθινοπωρινό mood Splash/Ideal Images

Η φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα πάντα χρειάζεται μία ανανέωση. Συνήθως την οργανώνουμε στα τέλη του Αυγούστου και ξεδιαλέγουμε τα κομμάτια που θα κρατήσουμε, και εκείνα, που έκαναν τον κύκλο της της τους. Έτσι μπορούμε να εντοπίσουμε τα fashion items, που πάντα θα μας βοηθούν να δημιουργούμε κομψές εμφανίσεις αλλά και εκείνα που θα αγοράζουμε ξανά και ξανά. Τα τελευταία είναι τα ευκολοφορετα ρούχα, εκείνα που αποτελούν την go - to επιλογή. Δίνουν απάντηση στο χρόνιο ερώτημα ''τι θα φορέσω σήμερα'', ενώ έχουν τη λύση στην απογοήτευση του ''δεν έχω τίποτα να φορέσω''. Είναι, επίσης, αρκετά ευέλικτα και προσαρμόζονται στις διάφορες περιστάσεις. Είναι άνετα και ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της εκάστοτε σεζόν. Ένα από αυτά είναι τα φούτερ, τα tops που από αθλητικά ρούχα αναδείχθηκαν σε μία πραγματική αναγκαιότητα του street style.

Στην Pull & Bear θα βρεις τα πιο κομψά φούτερ και εμείς ξεχωρίσαμε εκείνα που αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου

Τα φούτερ από ένα κομμάτι του αθλητικού στιλ έχει εξελιχθεί σε ένα τοπ για όλες τις ώρες και ειδικά για το φθινοπωρινό στιλ. Πολλές φορές αντικαθιστά τα κλασικά πανωφόρια, καθώς μπορείς να το ρίξεις στην πλάτη σου και να σου προσφέρει την απαραίτητη ζεστασιά τις ημέρες που οι απότομες καιρικές εναλλαγές εμφανίζονται.

Loading...
Loading...

Βέβαια, πέρα από τη χρηστικότητά του αλλά και τον βασικό ρόλο που παίζει στο αθλητικό look, το συγκεκριμένο τοπ έχει γίνει το αγαπημένο φθινοπωρινό κομμάτι των fashionistas. Από τις ρομαντικές Παριζιάνες, στις δυναμικές Μιλανέζες και τις άνετες Νεουρκέζες, το φούτερ δίνει το παρών μέχρι και στα office looks τους. Πλέον το φούτερ ολοκληρώνει τον κλασικό συνδυασμό του τζιν με του λευκού πουκαμίσου, ενώ είναι απαραίτητο στην κομψή αισθητική του preppy look, που συνορεύει με το πολυτελές κολεγιακό στιλ.

Loading...
Loading...

Όποιο και αν είναι το προσωπικό σου στιλ, χρειάζεσαι σίγουρα ένα φούτερ αυτή τη φθινοπωρινή σεζόν και εμείς βρήκαμε τα ιδανικά σχέδια για αβίαστα κομψές εμφανίσεις στη νέα συλλογή της Pull & Bear.

Φούτερ με graffic logo, Pull & Bear

Φούτερ με graffic logo, Pull & Bear

Φούτερ με graffic logo, Pull & Bear

Φούτερ με graffic logo, Pull & Bear

Φούτερ με graffic logo, Pull & Bear

Φούτερ με graffic logo, Pull & Bear

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ