Follow us

Φέτος όλες θα φορέσουμε racing τζάκετ και βρήκαμε τα ιδανικά στη Bershka

Τα τζάκετ που έχουν κλέψει τις καρδιές των fashionistas.

Φέτος όλες θα φορέσουμε racing τζάκετ και βρήκαμε τα ιδανικά στη Bershka Courtesy of Bershka

Δεν είναι μυστικό πως οι περισσότερες τάσεις γεννιούνται στα social media με το Tik Tok να έχει την πρώτη θέση στους trendcasters και το Instagram να ακολουθεί από πίσω του. Η προσοχή μας είναι στραμμένη πάνω τους αναζητώντας τις μεγαλύτερες τάσεις της νέα σεζόν, η οποία βρίσκεται μία αναπνοή μακριά. Επισκεπτόμαστε τους λογαριασμούς των μεγαλύτερων fashionistas και αναζητούμε τα trends του Tik Tok και κάπου ανάμεσα στα μικρά μήκους βίντεο και τις αναρτήσεις με τα εκατομμύρια likes ξεχωρίσαμε τη νέα εμμονή των fashion insiders, τα racing τζάκετ.

Τα racing τζάκετ είναι η απαραίτητη προσθήκη στη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα σου

Αν δεν είσαι φίλη του μηχανοκίνητου αθλητισμού, των ράλλυ και των πρωταθλημάτων του, τότε δεν θα έχεις ιδιαίτερη επαφή με τα racing τζάκετ. Τα συγκεκριμένα πανωφόρια αποτελούν μέρος της στολής των οδηγών δίκυκλων, μονοθέσιων και αγωνιστικών αυτοκινήτων ήδη από τη δεκαετία του '50, που συμμετείχαν σε τέτοιου είδους διαγωνισμούς. Έφεραν πάνω τα χρώματα της ομάδας και το όνομα της αυτοκινητοβιομηχανίας που εκπροσωπούσαν. Πολλές φορές έφεραν patchwork διαφημίσεων από τους σπόνσορες της ομάδας δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό αποτέλεσμα. Τα τζάκετ αυτά γνώρισαν γρήγορα απήχηση και πέρασαν σε μαζική παραγωγή για τους λάτρεις των ράλλυ.

Δεν άργησαν βέβαια να βρουν τη θέση τους και στις γκαρνταρόμπες των διασήμων και των trendsetters της εποχής. Τα 90s ήταν η περίοδος που τα racing τζάκετ έγιναν τάση με τους Victoria Beckham, Angelina Jolie, Naomi Cambell και άλλες να φωτογραφίζονται φορώντας τα δικά τους racing τζάκετ. Όπως είναι γνωστό η μόδα κάνει κύκλους και φέτος τα racing τζάκετ επιστρέφουν.

Στις πασαρέλες για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '22-23 έδωσαν το παρών στις συλλογές των Roberto Cavalli, Diesel, Dior και MM6 Maison Margiela σε διαφορετικά σχέδια και looks. Παρ' όλα αυτά, οι εμφανίσεις popstars, celebrity και fashionistas, όπως οι Mitski, Devon Lee Carlson, Kylie Jenner και Julia Fox, έκαναν την παρουσία τους πραγματικά αισθητή και πλέον αποτελούν δυνατή τάση της σεζόν με πολλά fashion brands, τόσο πολυτελή όσο και προσιτά, να σχεδιάζουν τις δικές τους εκδοχές. Ανάμεσα τους βρίσκεται και η Bershka, η οποία δημιούργησε το πιο on trend drop με τα racing τζάκετ που θα ερωτευτείς.

Loading...
Loading...
Loading...

Συνέχισε να σκρολάρεις για να τα ανακαλύψεις.

Τζάκετ bomber με τύπωμα racing, Bershka

Τζάκετ bomber με όψη δέρματος racing, Bershka

Τζάκετ bomber με όψη δέρματος racing, Bershka

Τζάκετ bomber με όψη δέρματος racing, Bershka

Biker τζάκετ με εφέ δέρματος racing, Bershka

Biker τζάκετ με εφέ δέρματος racing, Bershka

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ