Follow us

Τα γιλέκα είναι η τάση που θα αναδείξει τη σιλουέτα σου αυτό το φθινόπωρο

Τα γιλέκα θα φορεθούν και φέτος για αυτό ήρθε η στιγμή να βρεις το ιδανικό για εσένα.

Τα γιλέκα είναι τάση και θα δώσει σιλουέτα στις φθινοπωρινές εμφανίσεις σου Splash/Ideal Images

Μερικές φορές κάποια fashion items που θεωρούνται τάση τη μία σεζόν καταφέρνουν να επικρατούν και στην επόμενη και την μεθεπόμενη. Διατηρούν την στιλιστική αξία τους όπως κανένα άλλο, ενώ κερδίζουν ολοένα και μεγαλύτερη απήχηση. Κάπως έτσι από τάση μετατρέπονται ή μάλλον εξελίσσονται σε staple και ένα από αυτά είναι τα γιλέκα. Τα θαυμάσαμε ιδιαίτερα την προηγούμενη σεζόν, που το preppy style είχε μεγάλη δημοτικότητα ανάμεσα στις fashionistas. Πρόκειται για την αισθητική και το στιλ των σπουδαστών σε κολέγια και πανεπιστήμια της top κατηγορίας Ivy League. Η αυστηρή, περιποιημένη εμφάνιση, που συνδυάζει πουκάμισα με γιακά και πουλόβερ με κλασικά αθλητικά κομμάτια, όπως φούστες του τένις και varsity τζάκετ, αγαπήθηκε και υιοθετήθηκε από κορυφαίους σχεδιαστές και εμβληματικά brands. Ανάμεσα τους ξεχωρίζουν οι Brooks Brothers, Ralph Lauren, J.Crew και Tommy Hilfiger, που συνεχίζουν την κληρονομιά του Αμερικάνικου preppy style.

Loading...

Η preppy αισθητική ανέδειξε το γιλέκο στο must have των εμφανίσεων της προηγούμενης σεζόν. Συνδυάζεται υπέροχα με τις wide leg παντελόνες, το relaxed office style της σύγχρονης επαγγελματίας, ενώ το είδαμε και σε πιο ρομαντικά στιλ. Οι Παριζιάνες το φόρεσαν με φορέματα αλλά και τα αγαπημένα τους τζιν δίνοντας στο γιλέκο τη γαλλική φινέτσα τους. Τα εν λόγω fashion items συνέχισαν να μας απασχολούν και κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, καθώς οι fashionistas το ανέδειξαν στο ''it'' τοπ για κάθε περίσταση. Φέρνει μία σύγχρονη αυστηρότητα στα street style looks τους.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Όπως, όμως, όλα δείχνουν τα γιλέκα θα φορεθούν και τη φετινή σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '22-23 και ήρθε η ώρα να επενδύσεις σε αυτή την τάση που έγινε staple. Είναι αβίαστα κομψά, δίνουν δυναμισμό στο στιλ και το πιο σημαντικό από όλα κολακεύουν όσο λίγα μπορούν. Τα γιλέκα θα δώσουν σχήμα στις φθινοπωρινές εμφανίσεις σου αλλά και πολλούς στιλιστικούς πόντους. Για αυτό και παρακάτω συγκεντρώσαμε τα σχέδια που αξίζουν σίγουρα μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου.

Shop the the trend

Γιλέκο, Mango

Γιλέκο, Zara

Γιλέγο, H&M

Ριγέ γιλέκο, Bershka

Γιλέκο με ρίγες, Stardivarius

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ