Follow us

Η Hailey Bieber φόρεσε το must have πανωφόρι της σεζόν

Ο shopping guide για να υιοθετήσεις το στιλ για το οποίο όλοι μιλούν.

Hailey Bieber Splash News/Ideal Image

Η Hailey Bieber τα τελευταία χρόνια κατάφερε να εξελιχθεί από μία φίλη της Kylie Jenner, που την μπέρδευαν οι paparazzi με κάποια άλλο μέλος της παρέας της δισεκατομμυριούχου, σε μία επιτυχημένη επιχειρηματία, μοντέλο και style icon. Η σύζυγός του Justin Bieber έχει αναδειχθεί σε ένα πραγματικό ''it girl'' και κάθε της εμφάνιση το αποδεικνύει. Ό,τι και αν φορέσει αντιγράφεται με τα social media να παίρνουν φωτιά αναζητώντας κάθε fashion item του συνόλου της. Oι fashion lovers, μάλιστα, δημιουργούν ακόμα και shopping guides με πιο προσιτές τιμές, ώστε να μπορέσουν όλοι να υιοθετήσουν το στιλ της. Γιατί; Η Hailey Bieber ντύνεται με φινέτσα και απλότητα ισορροπώντας τέλεια ανάμεσα στις τάσεις και τα διαχρονικά κομμάτια. Καταφέρνει να κλέβει τις εντυπώσεις στα κόκκινα χαλιά με τα πιο chic και διαχρονικά κομμάτια, όπως το YSL φόρεμα στο Met Gala του 2021.

Loading...

Σήμερα, όμως, θα κάνουμε λόγο για μία άλλη της εμφάνιση, μία που δεν αφορούσε κάποιο λαμπερό γεγονός. Αντιθέτως, η Hailey Bieber είχε πρωινές υποχρεώσεις με τον σύζυγό της και ο φακός την απαθανάτισε με αποτέλεσμα εμείς να γράφουμε... Ένα απλό σύνολο της κρύβει τη μεγαλύτερη τάση και συγχρόνως ένα από τα πιο διαχρονικά πανωφόρια της σεζόν. Ο λόγος για το κλασικό biker τζάκετ, το δερμάτινο πανωφόρι με τις μεταλλικές λεπτομέρειες και τα φερμουάρ, που φέτος είναι on trend.

Όπως θα δεις και στην παρακάτω φωτογραφία η Hailey Bieber φοράει sneakers, ένα απλό τζιν σορτς, ένα λευκό τοπ και το πανωφόρι της σεζόν, το oversized biker τζάκετ. Οι σχεδιαστές για αυτή τη σεζόν επιβάλλουν την πιο δραματική εκδοχή του με loose γραμμή και ακόμα πιο edgy λεπτομέρειες. Δίνουν περισσότερο χαρακτήρα στο κλασικό δερμάτινο τζάκετ και δεν θα μπορούσε να λείπει από την γκαρνταρόμπα της Hailey Bieber. Η ίδια ολοκλήρωσε το look της με retro statement σκουλαρίκια, που θυμίζουν 80s, και μικρά μαύρα γυαλιά ηλίου. Τόσο απλή και τόσο στιλάτη.

Η Hailey Bieber φόρεσε το must have πανωφόρι της σεζόν

Do it like Hailey Bieber

Βρες το ιδανικό δερμάτινο τζάκετ παρακάτω στον shopping guide μας με τα trendy biker πανωφόρια, για να δημιουργήσεις αντίστοιχες εμφανίσεις, όπως η Hailey Bieber.

Τζάκετ με δερμάτινη όψη, Zara

Τζάκετ με δερμάτινη όψη, H&M

Τζάκετ με δερμάτινη όψη, Pull & Bear

Τζάκετ με δερμάτινη όψη, Mango

Τζάκετ με δερμάτινη όψη, Stradivarius

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ